Stillingen:

Dygtig kollega med speciale i Veeva Vault RIM søges til Orifarm A/S (Odense eller KBH)

Stillingen er besat - se de aktuelle ledige IT-stillinger på vores hjemmeside

Brænder du for at arbejde i en international medicinal virksomhed med Veeva Vault RIM og vil du udvikle den mest optimale og fremtidssikrede løsning for Orifarm?

Twins Recruitment søger for Orifarm en Veeva Vault RIM profil med indgående kendskab til platformen. Du skal medvirke til at udbrede kendskabet af Veeva Vault RIM i hele Orifarms Koncern.

Du har gerne Veeva erfaring fra enten medicinalbranchen eller fra en eller flere større internationale salgs- og logistik organisationer.

Om jobbet

Orifarm Group, en af Nordens førende lægemiddelvirksomheder, har valgt Veeva Vault RIM, som alle i Orifarm Healthcare Regulatorisk skal til at bruge (RIM Submission og Supmission Archives samt CDT updates).

Der er foruden dig (som bliver tilknyttet IT), også ansat en Business Application RIM Admin, som sidder i forretningen og skal opsamle ideer og ønsker til Changes og være med til i samarbejde med dig at styre opgraderingerne fra Veeva.

Du bliver en modpol til Business RIM Admin rollen, som kan konfigurere og ændre i systemet, samt udføre fejlretning/optimeringer til setup’et.

Hvem er du

Udadvendt, særdeles kompetent, serviceminded, realistisk og har en reel passion indenfor området, hvor du trives godt med at samarbejde med forretningen, supporten og producenten om at lave den bedst brugbare løsning for Orifarm.

Erfaring fra en større international enterprise virksomhed er et plus.

Dansk og engelsksproget i daglig tale og skrift. Andre sprog en fordel.

Du har gode kommunikationsevner, entreprenørånd og har opnået et højt videns- og teknisk niveau indenfor RIM.

Du trives i kontakten med interne strategis og er med at hjælpe med at optimere processer og træning i de muligheder, som systemet tilvejebringer.

Det er vigtigt, at du har:

 • Reel erhvervserfaring i Veeva Vault Rim og eventuelt Veeva Vault administration og er teknisk stærkt funderet.
 • Kendskab til regulatorisk arbejde er er fordel.
 • Herudover er du erfaren i at tage dig af second level (du vil være fremover være Orifarms nøgleperson og den primære kontakt til Veeva support på backend systemerne, som både IT Supports first level og Business RIM admins kan kontakte og få yderligere hjælp fra)
 • Du har erfaring med GDPR-regler og GxP regler
 • Du skal beherske dansk og engelsk i både skrift og tale (også gerne tysk).

Orifarm tilbyder

Du vil blive en del af dedikerede kollegaer i et åbent kontormiljø med en uformel atmosfære. Orifarm lægger stor vægt på din professionelle tilgang og ser frem til at give dig muligheden for at bringe alle dine kompetencer i spil.

Du tilbydes en attraktiv løn-, og sundhedsordning. Derudover afholdes løbende sociale arrangementer både i og uden for arbejdstid. 

Et godt miljø med Work Life Balance og en høj grad frihed under ansvar

Orifarms har en attraktiv personalekantine, som tilbyder en række sunde menuer hver dag. Der tilbydes ligeledes mulighed for at reservere tid til fysioterapi 2 gange ugentligt.

Om Orifarm

Orifarm er den største parallelimportør af lægemidler i Europa og den største udbyder af lægemidler i Danmark. Orifarm blev grundlagt i 1994 af Hans og Birgitte Bøgh-Sørensen, og gennem deres to overordnede forretningsområder, parallelimporterede lægemidler og generika, skaber de konkurrence og store besparelser for samfundet og forbrugerne.

Entreprenørånden er stadig en stor del af virksomheden, da de hele tiden søger efter nye muligheder og forretningsområder at investere i. Deres mission er at skabe mærkbare besparelser for samfundet via parallelimporterede og generiske lægemidler og at give forbrugerne mere sundhed for pengene. De bestræber sig på at indfri dette mål, og insisterer samtidigt på at være gode kolleger, udvikle sig sammen, hjælpes ad og lære nyt.

Det praktiske

Arbejdssted: Du vil primært arbejde på Orifarms lokation i Odense, men der vil også være mulighed for lejlighedsvis at arbejde fra kontoret i København.

Stillingstype: Stillingen er fuldtid.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte (ferie juli 2021);

Markedschef Tanja Kaysen Twins Recruitment på tka@twins.dk / +45 30 86 34 00 eller Sourcing Specialist Rie Wiberg på rwi@twins.dk / +45 24 29 59 70.

Send din ansøgning og CV mrk.: “RIM Orifarm” til rekruttering@twins.dk senest den 1. august 2021.

Ansøgningerne behandles løbende og vi indkalder til samtaler, så snart vi har det rette kandidatfelt.

Ansættelsesstart 1. august / 1. september eller snarest muligt. 

Print Friendly, PDF & Email
 • Tanja Kaysen, Twins

  Kontakt:

  Tanja Kaysen

  Markedschef

  Mail: tka@twins.dk
  Mobil: 30 86 34 00