Vil du styrke dine kompetencer inden for IT?

Så tilbyder vi i samarbejde med Arrow Education en lang række kurser og uddannelser inden for IT.
Se udvalget af IT-kurser - klik her
Twins Education tilbyder en række kurser inden for en teknisk kompleks produktportefølje, som sikrer dig et højt fagligt kompetenceniveau. Vores kurser er målrettet dig, som gerne vil opnå indsigt, forståelse og praktisk erfaring med både nye og eksisterende teknologier.

Vores kursusportefølje dækker en lang række fokusområder, og vi opdaterer løbende vores kalender. Derfor finder du altid aktuelle og relevante kurser hos os.

Et stærkt samarbejde

Twins Education samarbejder med et af landets førende IT-undervisningshuse, Arrow Education. Det er et stærkt samarbejde, som er kendetegnet ved et bredt erfaringsgrundlag og en dyb viden, som afspejler IT-branchens behov for uddannelse.

Derfor finder du hos Twins Education et af Danmarks største og bedste udvalg af IT kurser – og det er uanset om du er på udkig efter Microsoft kurser, Adobe kurser eller tekniske kurser inden for f.eks. Citrix og VMware.

Vores undervisningstilgang

Når du booker dit kursus via Twins Education, er du sikret et kursus af høj faglig kvalitet. Vores kursister bliver undervist af uddannede instruktører, der samtidig arbejder som konsulenter i erhvervslivet. Alle instruktører er kompetente undervisere med stor erfaring i at videreformidle deres viden på en relevant og brugbar måde.

Kort sagt er vores undervisningstilgang baseret på en unik kombination af teoretisk viden og praktisk erfaring.

Se udvalget af IT-kurser

Om Twins:

består af 3 forretningsområder:

Twins Consulting

Twins Consulting searcher, udvælger og matcher de allerbedste IT-konsulenter (freelance) til virksomheder i hele Danmark.

Twins Recruitment cirkel logo

Twins Recruitment tilbyder professionel rekruttering af IT medarbejdere til fastansættelse.

Twins Education

Twins Education tilbyder kurser og uddannelser.

Tag et kig indenfor hos Twins Consulting:

Spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 20 69 30 eller info@twins.dk.