Marketing Automation Director (København)

Hvem leder vi efter?

Har du styr på systemer, der kan automatisere enhver salg og marketingindsats? Er du komfortabel med at arbejde med API’er og lave integrationer? Mener du, at kundedata er grundlaget for alt intelligent og brugercentreret markedsføring? Er du meget optaget af at aktivere førstepartsdata i både egne og betalte kanaler? Er du kommercielt tænkende og samarbejdsorienteret?

Så er du Resolution’s nye Marketing Automation Director.

Hvad er din baggrund?

Vi forestiller os, at du har en baggrund fra annoncør-, bureau- eller teknologi-siden, hvor du har arbejdet med Marketing Automation og aktivering af førsteparts kundedata.

Hvad skal du lave?

I samarbejde med Resolution’s eksperter inden for Marketing Teknologi, Analytics, Data & bruger modellering samt diverse digitale marketing performance specialister skal du hjælpe deres kunder med at få mest muligt ud af deres førstepartsdata. Det kan være alt fra udvælgelse af systemer, lave de nødvendige integrationer, udtænke flows og decision trees til at hjælpe kunderne med at bygge det systemlandskab, der understøtter deres marketing ambitioner på den korte og den lange bane.

Hvilke kvalifikationer skal du have?

Du har en dyb teknisk forståelse og er ikke bange for at udforske nye systemer. Det er en stor fordel, hvis du kender til et eller flere systemer som Zapier, Agillic, Tealium, HubSpot, ActiveCampaign, Segments, Salesforce eller Mailchimp.

I din værktøjskasse indgår værktøjer som postman, postbin, requestbin eller lign. og du har en god forståelse af fundamentale internetteknologier som GET/POST request, xml og json.

Du har et godt kendskab til digital performance marketing og kan tale med om eksempelvis Search, SoMe og Programmatic og du har erfaring med at aktivere førsteparts kundedata på tværs af kanalerne.

Du elsker at foreslå nye værdiskabende projekter for kunderne og at tage ansvar for projekter. Du er en god kommunikatør, som helt naturligt har og opbygger netværk både internt og eksternt. Din faglige nysgerrighed er din primære drivkraft, og du elsker at udfordre status quo.

Kan du nikke ja til overstående, er det dig, vi leder efter.

Hvad kan vi tilbyde?

Du får mulighed for at bygge dit eget team op, der kan understøtte Resolution’s ambition om at blive det absolut markedsledende bureau indenfor aktivering af kundedata. Du vil spille en central rolle i udviklingen af Resolution’s forretning, og du vil opleve stor support til din sag fra hele virksomheden.

Resolution tilbyder en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer, samt frokostordning og en rigtig god sundhedsforsikring.

Resolution er klar til at byde dig velkommen blandt 200 utrolig dygtige, meget venlige og sjove kollegaer.

Er du interesseret?

Send dit CV til Jakob Kelstrup, Rekrutteringsspecialist hos Twins Consulting, på jk@twins.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe på tlf.: 2225 5011.

Print Friendly, PDF & Email
 • Jakob Keldstrup, Twins

  Kontakt:

  Jakob Kelstrup

  Senior rekrutteringspecialist

  Mail: jk@twins.dk
  Mobil: 22 25 50 11