Test Manager til PensionDanmark (København)

Har du erfaring fra den finansielle branche? Er du en dygtig Test Manager med ben i næsen og god til at bevare overblikket? Har erfaring med agil projektudvikling? Så er du måske den nye Test Manager, der kan medvirke til, at PensionDanmark opnår endnu mere fokus på test og kvalitet.

Om PensionDanmark

PensionDanmark har en målsætning om at være pensionsselskabet med den højeste kundetilfredshed og de laveste administrationsomkostninger – udgangspunktet herfor er digitale værdiskabende platforme for både kunder og rådgivere. De arbejder derfor med optimerede og systemunderstøttede processer på et meget højt niveau. De ønsker samtidig at have en høj kvalitet og vil derfor styrke deres test- og kvalitetsteam.

Stillingen

Du bliver en del af teamet Test- & Kvalitetsstyring, der har ansvar for test og kvalitetsstyring af projekter og opgaver i PensionDanmark samt er med til at gennemføre test af IT-systemerne, både egenudviklede og eksterne.

Teamet består af 13 medarbejdere (inkl. dig selv) og en teamleder. Teamet er ét af fem teams i afdelingen IT og projekter. De fire øvrige teams dækker projektstyring, udvikling, processer og drift.

Dine opgaver

Som Test Manager kommer du til at arbejde med opgaver, der er rettet mod PensionDanmarks projekter og release. Dit fokus vil blive på effektiv testledelse, dvs. planlægning af nødvendige testaktiviteter på tværs af alle involverede parter – både internt og eksternt, samt sikre at test udføres inden for de fastsatte rammer. Du skal kunne håndtere flere projekter samtidig og kunne bevare overblikket. PensionDanmarks projekter udvikles agilt og kan både indeholde teknisk og forretningsmæssig udvikling, som du skal kunne styre igennem fra start til slut. Du skal have lyst til at deltage i aktiviteter, der hjælper med at modne og styrke området sammen med dine kolleger.

Eksempler på arbejdsområder:

 • Aktiv involvering i kvalitetssikrings-aktiviteter fra start til slut i opgaverne
 • Sparringspartner for projektlederen omkring test og kvalitet
 • Testrådgiver internt, men også eksternt med leverandører
 • Estimering og planlægning af testarbejde
 • Styring og opfølgning på testforløb 
 • Status- og fremdriftsrapportering, herunder slut-test rapportering
 • Deltage aktivt i at styrke områdets modenhed

Om dig

Du har erfaring fra en lignende stilling, gerne fra den finansielle branche og trives i rollen som bindeled mellem projektets interessenter. Du er udadvendt og ikke bange for at stille spørgsmål, god til at planlægge og prioritere samtidig med, at du stiller høje kvalitetskrav til dit arbejde. Endvidere er du omstillingsparat og kan lide bevægelse i dine opgaver. Du er metodestærk og formår at anvende det rette værktøj, afhængig af opgavens kompleksitet og interessenter.

En relevant uddannelsesbaggrund og dine erfaringer vægtes ligeledes højt.

Vores forventninger til dig er, at du:

 • Har minimum fem års erfaring som Test Manager
 • Har erfaring med testbegreber og andre metoder til test
 • Er ISTQB-foundation-certificeret
 • Har teknisk forståelse
 • Har kendskab til Quality Center/ALM eller et lignende værktøj
 • Har kendskab til JIRA/Confluence
 • Har kendskab til agile projekter
 • Har høje kvalitetskrav til dit arbejde og tager ansvar for dine opgaver

Gode udviklingsmuligheder og høje krav

Du tilbydes et job i et energisk team i en organisation i rivende udvikling. Der vil være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og lønpakken vil være konkurrencedygtig og afspejle dine kvalifikationer.

PensionDanmark tror på, at de bedste resultater opnås ved gensidig tillid, samarbejde og en fælles indsats. De lægger vægt på, at den enkelte får stor indflydelse på løsning af egne opgaver. Omvendt stiller de også høje krav til den enkeltes indsats. PensionDanmark er præget af en uformel omgangstone og en hurtig og effektiv beslutningsproces.

Vil du vide mere?

Hvis du er klar til at tage det næste skridt i karrieren og kan se dig selv som Test Manager hos PensionDanmark, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Christina Juul Hansen hos Twins Recruitment på tlf. 4055 7030 eller sende en ansøgning til: cjh@twins.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

PensionDanmark A/S administrerer overenskomst- og virksomhedsaftalte arbejdsmarkedspensioner, sundhedsordninger og uddannelsesfonde for 753.000 medlemmer beskæftiget i 23.000 private og offentlige virksomheder. PensionDanmark er et kundeejet selskab, hvor hele overskuddet går til medlemmerne. Præmieindtægterne udgjorde 14,8 mia. kr. i 2019. Balancen er 247 mia. kr.
Læs mere på pensiondanmark.com
.

Print Friendly, PDF & Email
 • Christina Juul Hansen, Twins

  Kontakt:

  Christina Juul Hansen

  Recruitment Consultant

  Mail: cjh@twins.dk
  Mobil: 40 55 70 30