Twins søger erfaren IT-Infrastruktur projektleder til Forca (Hellerup)

Vil du arbejde med komplekse og spændende opgaver på tværs af applikationslandskab og infrastruktur? Så er du måske Forcas nye infrastruktur projektleder.

Har du erfaring med at sikre sammenhæng i udvikling og drift af it-systemer? Tænker du struktureret og i metoder – og kan du være bindeleddet mellem Infrastruktur afdelingen og Forretningsarkitekter, IT-Arkitekter og IT-Udvikling?

Mængden af nye udviklingstiltag er stigende, og der er derfor behov for i højere grad at kunne indgå i dialog med alle Forcas Product Ownere & Scrum Mastere, ifm. design, definering og klargøring af nye løsninger, for at sikre langtidsholdbare løsninger, som er optimeret både i forhold til udvikling og drift.

Vil du være med til at sikre sammenhæng mellem Forretning, Udvikling og Drift?

Du vil som projektleder i IT-Infrastruktur stå i spidsen for arbejdet med at sikre en god transition, så nye IT-løsninger lander i en sikker og stabil driftstilstand. Du skal, udover dine stærke infrastrukturkompetencer, blandt andet have viden om at lede processer, som sikrer korrekt og effektiv dialog om krav til nyudviklede IT-løsninger, så både udviklings- og driftsperspektiver indgår i den løbende fremdrift.

Du skal evne at tænke langsigtet og på tværs og samtidig kunne afstemme og koordinere de input og behov, som følger af tværgående processer. Du får en nøglerolle i alle nye større projekter, fra udviklingens første faser til etabling i fuld drift. Du skal bidrage i forbindelse med udarbejdelse af krav og acceptkriterier, samt godkendelse af delleverancer og endelige systemer.

Vi forestiller os, at du:

 • Er projektleder med solid viden om IT-transition
 • Har erfaring med IT-udvikling og IT-drift samt god forretningsforståelse og stærke samarbejdsevner
 • Er stærk på al IT-infrastruktur
 • Har erfaring/lyst til at tage førertrøjen som repræsentant for IT-Infrastruktur i vores mange projekter
 • Både kan udvikle denne rolle, metoderne og processerne – og samtidig have hands-on i transitionen fra udvikling til drift
 • Kan koordinere og bidrage til såvel de tekniske som organisatoriske sider af opgaverne

Det er en stor fordel, hvis du har viden om eller erfaring fra både teknologi/drift og udvikling/projekt. Som person tilfører du IT-Infrastruktur en mere procesorienteret tilgang i relation til samarbejde og opgavetilgang, og du afstemmer og koordinerer naturligt de mange input fra de forskellige interessenter. Du har udprægede samarbejdsevner og etablerer tillidsfulde relationer.

På det tekniske plan

Forca IT-Infrastruktur & IT-Drift har ansvaret for den daglige drift af virksomhedens infrastruktur og centrale forretningsapplikationer, som understøtter Forca og deres kunder. I IT-Infrastruktur teamet bliver du en del af et sammentømret team på syv kolleger. Teamet varetager udvikling, vedligehold og drift af Microsoft Enterprise infrastruktur, udarbejder infrastruktur designs samt deltager i forretningsprojekter. Som den nye Infrastruktur projektleder favner du bredt på Windows Server-platformen samtidig med, at du evner at gå i dybden med specifikke emner. Du har også kendskab til Microsoft Azure, netværk og firewall, og sikkerhed er en indlejret del af dit mindset.

Du vil indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer

Du bliver en del af en moden IT-Driftsafdeling, med 24 dygtige teknikere, driftsfolk og supportere, der står for alt fra forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af al infrastruktur i to moderne datacentre. Afdelingen drifter virksomhedens kommunikations- og IT-systemer og arbejder med projekter, daglig drift, fejlfinding og performance tuning, sikkerhed, rettighedsstyring mm.

Vores nye kollega

Det forventes, at du, som en del af dit fremtidige team, byder ind med viden og entusiasme i forhold til IT-Infrastruktur projektlederrollen. Teamet er fagligt stærkt og kompetent og formulerer og sikrer i et tæt samarbejde, realiseringen og implementeringen af den nuværende og fremtidige IT-arkitektur. Du er med i alle faserne af den cyklus, som løsningerne altid skal igennem; arkitektur, design, implementering og drift. Vi forventer, at du bidrager med idéer og udfordringer til både eksisterende løsninger og den nødvendige videreudvikling af Forcas infrastruktur.

Forca har allerede en hel del mindre systemer i div. clouds og kigger ind i en fremtid, hvor de snart også flytter kerne-systemer fra on-premise til cloud. Denne transition vil derfor også blive en del af dine arbejdsopgaver, hvor det også her forventes, at du vil bidrage og understøtte udviklingen.

Dine kvalifikationer

For at lykkes i rollen forestiller vi os, at du har dokumenteret erfaring med komplekse løsninger. Du er altid på udkig efter nye, mere effektive værktøjer og metoder og er altid fagligt opdateret inden for dit område. Du har lyst til at udvikle dig og tage ansvar i tæt samarbejde med dine kolleger.

Som person trives du med at være involveret i mange områder, som selvfølgelig altid tager sit udspring fra IT-infrastrukturens perspektiv. Du er garant for at levere en professionel indsats og kan selv prioritere dine opgaver samt fastholde overblik og fokus på slutmålet.

Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Forca tilbyder dig

Du bliver en vigtig del af en dynamisk og videns-tung virksomhed med omkring 400 engagerede ansatte, hvoraf IT udgør ca. 100 kollegaer. Forca er præget af stor faglighed, vide rammer og en åben, uformel og humoristisk omgangstone samt en stærk social kultur med blandt andet sportsklubber, fredagsbar, vinklub, kunstklub mm. Du tilbydes fleksible og attraktive ansættelsesvilkår med en god kantineordning, sundhedsforsikring mm.

Forca bor i attraktive Tuborg Havn i Hellerup, tæt på offentlig transport.

Interesseret?

Hvis du er klar til at tage det næste skridt i karrieren og kan se dig selv som IT Infrastruktur projektleder hos Forca, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Christina Juul Hansen hos Twins Recruitment på tlf. 4055 7030 eller sende en ansøgning til: cjh@twins.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Forca er en rendyrket servicevirksomhed med afsæt i pensionsbranchen. Vi servicerer mere end 649.000 pensionsmedlemmer og har mere end 647,5 mia. kr. aktiver under administration for vores kunder, der er store pensionsselskaber.

Forca består af et stærkt kompetencefællesskab og har dyb indsigt i pension, kundeservice, it, jura, økonomi, fondsadministration og forretningsudvikling. Vi leverer effektiv og sikker drift på en stordriftsplatform og udvikler agilt for at matche vores kunders behov for at optimere serviceoplevelsen og effektiviserer forretningen. Det betyder i sidste ende mere i pension til den enkelte pensionsopsparer.

Print Friendly, PDF & Email
 • Christina Juul Hansen, Twins

  Kontakt:

  Christina Juul Hansen

  Recruitment Consultant

  Mail: cjh@twins.dk
  Mobil: 40 55 70 30