Om Twins Consulting

Twins Consulting

består af 3 forretningsområder:
Twins Consulting

Twins Consulting – Freelance IT-konsulenter

Twins Consulting researcher, udvælger og matcher de allerbedste freelance IT-konsulenter til virksomheder over hele Danmark.

Vi har et stort netværk af dygtige konsulenter, og kan derfor professionelt og effektivt hjælpe vores kunder med at rekruttere og bemande med særlige kompetencer på et højt fagligt niveau.

Med Twins Consulting som din rekrutteringspartner, lader du specialisterne om at finde din specialist – vi sikrer dig de bedste løsninger og ressourcer på markedet. Og det er hver gang!

Kontakt Birgitte Rygaard på tlf. 70 20 69 30 eller br@twins.dk for en dialog om, hvad vi kan hjælpe jer med.

Twins Search & Recruitment

Twins Recruitment – IT-rekruttering

Vi forstår vores kunders forretning og vi kender til vigtigheden af at finde den rigtige medarbejder første gang. Det er dyrt at rekruttere medarbejdere og i særdeleshed “den forkerte” medarbejder.

Vi er professionelle i vores rekruttering. Vi har mange års IT erfaring og i at headhunte og rekruttere de dygtigste IT-medarbejdere. Vi har et stort netværk, hvor vi med stor sandsynlighed kan finde den IT medarbejder som passer ind i virksomheden, både fagligt og personligt.

Vi kan med stor præcision finde den rette IT-medarbejder for og til din virksomhed, samtidig med at din virksomhed sparer både tid og ressourcer. Lad specialisten finde specialisten, det er det bedste og sikreste valg for alle parter.

Kontakt os på tlf. 70 20 69 30 eller rekruttering@twins.dk for en dialog om, hvad vi kan hjælpe jer med.

Twins Education

Twins Education – IT-kurser

Twins Education tilbyder en række IT-kurser inden for en teknisk kompleks produktportefølje, som sikrer dig et højt fagligt kompetenceniveau.

Vores kurser er målrettet dig, som gerne vil opnå indsigt, forståelse og praktisk erfaring med både nye og eksisterende teknologier – f.eks. inden for Microsoft, Adobe eller tekniske kurser inden for f.eks. Citrix og VMware.

Vores kursusportefølje dækker en lang række fokusområder, og vi opdaterer løbende vores kalender. Derfor finder du altid aktuelle og relevante kurser hos os.

Se mere om kurserne – klik her

Tag et kig indenfor hos Twins Consulting:

Kontakt os i dag på tlf. 70 20 69 30 eller info@twins.dk.