TWINS CONSULTING består af 2 forretnings-
områder

TWINS CONSULTING – FREELANCE IT-KONSULENTER

Twins Consulting researcher, udvælger og matcher de allerbedste freelance IT-konsulenter til virksomheder over hele Danmark. Vi har et stort netværk af dygtige konsulenter, og kan derfor professionelt og effektivt hjælpe vores kunder med at rekruttere og bemande med særlige kompetencer på et højt fagligt niveau. Med Twins Consulting som din rekrutteringspartner, lader du specialisterne om at finde din specialist – vi sikrer dig de bedste løsninger og ressourcer på markedet. Og det er hver gang!

TWINS RECRUITMENT
IT-REKRUTTERING
OG HEADHUNTING

Vi forstår vores kunders forretning og vi kender til vigtigheden af at finde den rigtige medarbejder første gang. Det er dyrt at rekruttere medarbejdere og i særdeleshed “den forkerte” medarbejder. Vi er professionelle i vores rekruttering. Vi har mange års IT erfaring og i at headhunte og rekruttere de dygtigste IT-medarbejdere. Vi har et stort netværk, hvor vi med stor sandsynlighed kan finde den IT medarbejder som passer ind i virksomheden, både fagligt og personligt. Vi kan med stor præcision finde den rette IT-medarbejder for og til din virksomhed, samtidig med at din virksomhed sparer både tid og ressourcer. Lad specialisten finde specialisten, det er det bedste og sikreste valg for alle parter.

TAG ET KIG INDENFOR HOS TWINS CONSULTING

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne

HVAD KAN VI HJÆLPE DIN VIRKSOMHED MED?

Kontakt os i dag, fortæl os om jeres behov og lad os finde den rigtige IT-kandidat eller freelance IT-konsulent til opgaven.