Medarbejdere hos Twins

 

Birgitte Rygaard

Adm. direktør & partner

Mail: br@twins.dk
Mobil: 30 17 99 87

Som adm. direktør er jeg ansvarlig for den overordnede ledelse, personale og kundepolitik, salg og marketing samt strategi.

 

Christina Juul Hansen

Recruitment Consultant

Mail: cjh@twins.dk
Mobil: 40 55 70 30

 

Mange års erfaring med rekruttering har lært mig vigtigheden af grundig indsigt i kundernes forretning, dybdegående afdækning af den ønskede profil og forventningsafstemning overfor såvel kunder som kandidater.

 

Henrik Schmidt

Konsulentchef,
Consulting

Mail: hsc@twins.dk
Mobil: 30 17 99 92

Som konsulentchef er jeg kundeansvarlig over for både den offentlige samt den private sektor. Her vil jeg - med engagement og et højt serviceniveau - sikre vores kunder de rette kompetencer via de rette konsulenter.

 

Jakob Kelstrup

Senior rekrutteringsspecialist

Mail: jk@twins.dk
Mobil: 22 25 50 11

Jeg har arbejdet med headhunting af IT specialister på tværs af platforme siden 2010. Jeg har arbejdet ekstra meget med kunder i konsulentbranchen, hvor man typisk skal have profiler, der både kan tænke løsning og forretning. Nøglen til at lykkes er dialog, kvalitetssikring og hurtighed.

 

Mashiah Moltrup-Ryom

Account Manager

Mail: mmr@twins.dk
Mobil: 22 18 70 30

Min fornemmeste opgave som account manager er at rådgive om konsulent- og rekrutteringsløsninger i samarbejde med mine dygtige og erfarne kolleger og derigennem hjælpe virksomheder i mål med deres projekter og dertil vækst.

 

Rie Wiberg

Search & Selection / Web

Mail: rwi@twins.dk
Tlf.: 70 20 69 30

Jeg hjælper med at finde de rette kandidater og konsulenter til stillinger og opgaver. Sideløbende står jeg for web og online marketing.

 

Steen Lund Christiansen

Partner

Mail: slc@twins.dk
Mobil: 24 29 59 74

 

Jeg har ansvaret for virksomhedens administration, kontraktforhold og økonomi. Jeg sidder desuden i Twins bestyrelse.

 

Søren Møller

Rekrutteringsspecialist

Mail: smo@twins.dk
Mobil: 30 17 99 93

Med afsæt i mere end 10 års erfaring med rekruttering og HR, herunder særligt IT-rekruttering, er det min opgave at finde og samarbejde med de absolut bedst kvalificerede kandidater, der modsvarer de forventninger, kunderne måtte have.

 

Tanja Kaysen

Markedschef, Fyn / Jylland

Mail: tka@twins.dk
Mobil: 30 86 34 00

 

Som markedschef for Jylland og Fyn er jeg ansvarlig over for både den offentlige samt den private sektor, hvor jeg sikrer vores kunder de rette kompetencer via de helt rigtige konsulenter.

 

Tina Malchau

Rekrutteringsspecialist

Mail: tma@twins.dk
Mobil: 20 78 09 42

 

Min opgave er at finde de helt rette kandidater og konsulenter til vores kunder. Jeg har mange års erfaring indenfor personaleledelse, rekruttering, headhunting og search.