IT-rekruttering og headhunting

Freelance
IT-konsulenter

Recruitment

Med Twins Recruitment som rekrutteringspartner, får din virksomhed en kompetent samarbejdspartner,som forstår kundernes forretning og som finder den rigtige IT-medarbejder.

Twins har 20 års erfaring og en proven record i at headhunte og matche IT-medarbejdere til vores kunders ledige jobs.

Vi arbejder med stor præcision og erfaring inden for headhunting af de dygtigste IT-medarbejdere og vi er blandt de absolut største, mest anerkendte og seriøse rekrutteringshuse i Danmark.

Twins berettigelse er at sikre vores kunders ROI. Det er bekosteligt at rekruttere “den forkerte” medarbejder.

Twins har i 20 år udbygget et stort netværk og vi vil sandsynligvis også kunne finde den dygtige og rette IT-medarbejder til din virksomhed og som passer ind i jeres kultur, værdier, teams – både fagligt og personligt.

Lad specialisten finde specialisten, det er det bedste og sikreste valg for alle parter.

Twins tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi sammen finder ud af, om det vil være lønsomt for din virksomhed at vælge at ansætte jeres næste IT-medarbejder eller om det bedre kan betale sig at benytte en freelance IT-konsulent.

Consulting

Med Twins Consulting får din virksomhed en seriøs og professionel samarbejdspartner, som researcher, udvælger og matcher de allerbedste freelance IT-konsulenter til virksomheder i Danmark.

Twins Consulting har i 20 år udbygget vores store netværk med professionelle IT-freelancere.

Twins arbejder tæt sammen med vores IT-freelancere med fokus på gensidigt, loyalt og ordentligt samarbejde og vi vil sandsynligvis også kunne matche jeres behov for hurtigt og effektivt at kunne få tilknyttet dygtige IT-freelancere, som nemt kan indgå professionelt i jeres kultur, værdier og teams – både fagligt og personligt.

Qua vores stærke netværk af dygtige IT-konsulenter får du en partner, som professionelt og effektivt hjælper vores kunder med at rekruttere og bemande med spidskompetencer på et højt fagligt niveau.

Med Twins Consulting som din rekrutteringspartner lader du specialisterne om at finde din specialist – vi sikrer dig de bedste løsninger og ressourcer på markedet. Og det er hver gang!

Twins tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi sammen finder ud af, om det kunne være lønsomt for din virksomhed at benytte freelance IT-kompetencer kontra fastansættelse.

HVAD KAN VI HJÆLPE DIN VIRKSOMHED MED?

Kontakt os i dag, fortæl os om jeres behov og lad os finde den rigtige IT-kandidat eller freelance IT-konsulent til opgaven.