REFERENCER

Vil du have referencer?

Du er velkommen til at kontakte os på rekruttering@twins.dk eller tlf. 70 20 69 30 for kontaktoplysninger til en kunde i DIN branche,
så du kan spørge ind til deres oplevelse af rekrutteringen via Twins.

REKRUTTERINGSPROCESSEN

Herunder kan du få indblik i nogle af de opgavetyper, som vi tidligere har løst.

Twins Recruitment løser opgaver for en lang række kunder – digitale bureauer, små- og mellemstore virksomheder og større danske koncerner – som har efterspurgt specifikke profiler.

Twins Consulting har vist sig at være en indlevende samarbejdspartner, der har sparet os for kostbar tid og ressourcer og som samtidig stiller kvalificerede krav til os som virksomhed. De har leveret fremragende kandidater som passer til vores virksomheds DNA, både personligt og fagligt … kort fortalt spilder de ikke vores tid og vi hos WorkPoint er overbeviste om, at vi i fremtiden vil benytte Twins som partner indenfor rekruttering og konsulentydelser. Hos WorkPoint skal der meget til at imponere os, men vi kan kun give de bedste anbefalinger til Twins.
Peter Jørgensen
CEO, Workpoint - Esbjerg
Twins har været engagerede og meget dygtige til at lede efter kandidater med særligt fokus på det kulturelle match hos Uniwise og hele tiden med fokus på en langvarig ansættelse. Derudover har vi altid følt os orienteret om fremgangen og eventuelle udfordringer samt følt, at vi har haft en reel kvalificeret samarbejdspartner i ansættelsesprocessen. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og kan uden tøven anbefale Twins. Vi har de seneste år haft Twins til at hjælpe med at finde 5 kompetente medarbejdere indenfor udvikling og derved sparet os for både tid og ressourcer.
Kenneth Hovmark
Head of Product Development & Delivery of WISEflow , UNIwise
Alipes Capital søgte en særdeles dygtig .Net udvikler til vores team. Fordi vi havde høje krav til profil og kompetencer valgte vi at få Twins til at foretage rekrutteringen. Vi havde løbende tæt dialog og kunne sparre omkring relevante kandidater. Vi fik præsenteret flere rigtig dygtige udviklere som matchede det vi ledte efter. Vi har nu ansat vores nye .Net udvikler og er yderst tilfredse med resultatet.
Partner
Alipes Capital
CapaSystems er en dansk softwarevirksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af løsninger, der hjælper virksomheder til større effektivitet ved enten at monitore end-user performance eller ved at automatisere manuelle processer på computere og devices. CapaSystems kontaktede Twins, da vi ønskede hjælp med rekruttering af en dygtig C++ udvikler. Efter et par uger blev flere kandidater fremsendt. Profilerne passede rigtig fint ind i CapaSystems og det endte med, at vi ansatte den ene. En fin og professionel proces, som gik hurtigt til alles tilfredshed.
HR & Chief Communication Officer
CapaSystems
Falck havde gennem en længere periode søgt efter en erfaren projektleder med Salesforce erfaring. Resultatet var ikke imponerende, og man henvendte sig derfor til, som blev sat på opgaven. Falck ønskede en kandidat med flere års erfaring med webbaseret teknologi og digitale interfaces – en teknisk tung profil med en PRINCE2 eller PMI projektlederuddannelse bag sig og gerne en profil med udvikler baggrund. Efter en grundig afsøgning af markedet blev kunden præsenteret for flere mulige kandidater. Inden for kort tid blev opgaven løst og den rette kandidat ansat.
Projektleder med Salesforce erfaring til Falck
Falck
Kunde & Co – et stort og succesrigt reklamebureau – kontaktede Twins i jagten på en skarp digital projektleder. Kunden ønskede, at vi bød ind med profiler, som havde en del erfaring og som fagligt kunne løfte tunge opgaver. Efter et par dage, hvor markedet blev grundigt afsøgt, blev to kandidater fremsendt. Profilerne matchede præcis hvad kunden efterspurgte og inden for en uge havde de begge været til en samtale hos kunden. Inden for tre uger var hele processen afsluttet og den ene kandidat ansat i stillingen som Digital projektleder hos Kunde & Co.
Digital projektleder til Kunde & Co
Kunde & Co
Addition var på udkig efter fire skarpe senior profiler til deres team. Med udgangspunkt i en grundig og løbende dialog havde vi fra starten en klar forståelse af Additions behov og ønsker. Efter få måneder var opgaven løst – og Addition ansatte fire stærke profiler til deres team. ”Jeg har med stor tilfredshed anvendt Twins som konsulent på en række rekrutteringsopgaver på senior profiler inden for salg, consulting og udvikling på Sitecore og relaterede områder. Konsulenten fik hurtigt en god og intuitiv forståelse for vores behov og kunne kort efter præsentere kvalificerede kandidater i et marked, hvor vi tidligere har haft svært ved at rekruttere de rette profiler. Det lykkedes os at foretage 4 ansættelser indenfor få måneder, hvorved vi kunne fastholde momentum på både opgaver og strategi”
Fire senior profiler til Addition
Konsulentchef, Addition
Domea havde brug for en ekstra Sharepoint ressource og havde prøvet at finde en selv i lang tid, desværre uden held. Derfor spurgte vi Twins, om de kunne løse opgaven og finde en god kandidat til os. Undervejs har der været en god dialog, og forståelse af vores behov. Twins løste opgaven meget effektivt. På 1 måned havde vi vores nye Senior Sharepoint udvikler. Vi vil have stor tillid til at bruge Twins en anden gang!
Sharepoint udvikler til Domea
T-Chef, Domea
Et stort dansk pensionsselskab kontaktede Twins, da de skulle bruge en Problem & Incident Manager. Kunden havde ikke de fornødne interne ressourcer til at headhunte relevante profiler til stillingen og havde ikke fået kvalificerede ansøgere til stillingen via de jobopslag der var udsendt. Twins gik i gang med rekrutteringsprocessen og fandt flere gode kvalificerede kandidater, hvoriblandt kunden fandt den rigtige som passede til teamet og selskabets kultur.
Problem & Incident Manager til pensionsselskab
Virksomheden skulle bruge flere .Net udviklere på senior niveau og med en lang videregående uddannelse. Inden for kort tid var Twins i stand til at præsentere flere gode .Net profiler, som alle matchede kundens krav til kvalifikationer både fagligt og personligt. Alle kandidater blev ansat hos kunden.
Problem & Incident Manager til pensionsselskab

SKAL VI REKRUTTERE DIN NÆSTE IT-MEDARBEJDER?

Tanja Kaysen, Twins

Lad os finde jeres næste IT-medarbejder!

Skriv til os på rekruttering@twins.dk eller ring til os på tlf. 70 20 69 30 for en uforpligtende dialog om jeres behov

Hold dig opdateret

Firmaer vi har hjulpet

HVAD KAN VI HJÆLPE DIN VIRKSOMHED MED?

Kontakt os i dag, fortæl os om jeres behov og lad os finde den rigtige IT-kandidat til jobbet.