SÅDAN MATCHER VI
DIG OG IT-JOBBET

REKRUTTERINGSFORLØB

Bliv headhuntet til drømmejobbet

PROCESSEN

Du indsender dit CV til os på rekruttering@twins.dk. – eller måske finder vi dig selv i vores netværk og beder om dit CV.

Når vi har en stilling, der matcher dig, kontakter vi dig for en nærmere snak om dine ønsker og kompetencer mv., så vi kan vurdere, om du og stillingen passer sammen. Samtidig fortæller vi dig om stillingen og firmaet, så du kan tage stilling til, om du har interesse i jobbet.

Hvis der er et match, sender vi dine oplysninger til firmaet – evt. i anonymiseret form.

Firmaet udvælger et lille antal kandidater, som kommer til samtale. Vi deltager oftest i samtalen.

Hvis firmaet er interesseret i at gå videre med dig, indhenter vi dine referencer.

Når alle detaljer er på plads og alle er enige, underskrives kontrakten.

Et stykke inde i ansættelsen følger vi op med både virksomhed og kandidat for at sikre, at alle parter er tilfredse med udfaldet af rekrutteringsforløbet.

CV og personlig samtale

Twins modtager dit CV på rekruttering@twins.dk – så kontakter vi dig, når vi har en relevant IT-stilling, der kunne være interessant for dig. Det kan også være, at vi finder dig i vores netværk og indleder en videre dialog og proces. Når vi er i besiddelse af dit CV, kan vi matche dig med den helt rigtige stilling – og det rigtige firma – og dermed hjælpe dig med at finde drømmejobbet. Finder du selv et spændende job på vores side, hører vi også gerne fra dig.

Match med stilling

Vi kontakter dig, så snart der er en ledig stilling, der matcher dine ønsker. Her tager vi en snak om dine ønsker og kompetencer, så vi kan vurdere, om du og stillingen passer sammen. Du får desuden mere af vide om både stillingen og virksomheden der søger, så du kan beslutte, om du er interesseret i jobbet. Hvis der er et match, sørger vi for at sende dine oplysninger videre til virksomheden.

Samtale med firma

Virksomheden udvælger de kandidater, som de ønsker til samtale på baggrund af de tilsendte oplysninger. Vi deltager oftest i samtalen, så vi kan sikre, at både firmaets og dine interesser bliver varetaget korrekt. Hvis virksomheden er interesseret i at gå videre, indhenter vi dine referencer. Når kontrakten er underskrevet, sørger vi for at følge op på rekrutteringsforløbet med både virksomheden og dig.

Skal vi også hjælpe dig med at finde dit næste IT-job?

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om dine kompetencer og ønsker.