Vores IT-kandidater siger

Udtalelser fra Twins' IT-kandidater

Herunder kan du få indblik i nogle af de opgavetyper, som vi tidligere har løst.

Twins Recruitment løser opgaver for en lang række kunder – digitale bureauer, små- og mellemstore virksomheder og større danske koncerner – som har efterspurgt specifikke profiler.

“Jeg var både fagligt og personlig klar til at søge nye udfordringer og en gang imellem krydser flere parters interesser hinanden - et sted derude. Twins Recruitment kontaktede mig med en meget præcis henvendelse, hvor jeg fik en fornemmelse at Twins havde "scannet" min profil helt korrekt i forhold til et evt. match. Det er langt fra alle rekrutteringshenvendelser som indeholder en så skarp screening, så min opmærksomhed blev vakt, da min situation samt Twins henvendelse passede godt sammen. Herefter oplevede jeg et yderst professionelt og meget ærligt forløb, men hvor jeg også følte, at Twins stod op for deres kandidat med fremdrift og information. Så igennem hele HR-forløbet var jeg aldrig i tvivl om, at Twins var et aktivt mellemled for kunden og kandidaten. At lande et godt job synes jeg kommer ud af "samtale øger forståelse" og det må man sige, fordi jeg fik jobbet! Tak til Twins for et godt samarbejde med jeres passionerede rekrutteringsspecialister.”
Henning A. Bang, rekrutteret gennem Twins Recruitment
Henning A. Bang
Headhuntet til stillingen som System Specialist til ALK-Abelló
“Jeg blev kontaktet af en rekrutteringsspecialist fra Twins angående en spændende jobmulighed som C# / .NET udvikler hos WorkPoint. Rekrutteringsspecialisten har været en meget professionel, kompetent og behagelig samarbejdspartner i processen, som også kom med konstruktiv og lærerig feedback igennem hele forløbet. Fra en jobkandidats synspunkt, der kan jeg varmt anbefale Twins.”
Nikolaj Kielstrup Rasmussen
Headhuntet til stillingen som C# / .NET udvikler
“Forløbet har været utroligt tilfredsstillende, jeg har hele vejen følt at rekrutteringspecialisten har taget godt hånd om mig og repræsenteret mig meget tilfredsstillende. Det har været en kort proces, fra første telefonsamtale søndag d. 31/1, screeningssamtale et par dage senere, første samtale d. 10/2 og til sidste casepræsentation d. 16/02. Selve casepræsentationen gik ret godt efter rettelser i en prøvesession med rekrutteringsspecialisten, det var tryghedsskabende at hun deltog både forud og i præsentationen – tak for det. Jeg vil altid kunne anbefale Twins som en professionel rekrutteringsparter, som har stor viden omkring både kundens virksomhed og de personer man skal arbejde sammen med.”
Andreas Lang
Headhuntet til stillingen som Search Director hos Resolution Media
“De fleste udviklere og IT-specialister har erfaringer med at blive kontaktet af rekrutterings-agenter og ved derfra, at det kan være en ret blandet fornøjelse – ikke sjældent direkte spild af tid. For 3 uger siden blev jeg kontaktet af en rekrutteringsspecialist fra Twins – og i morgen starter jeg i et nyt spændende job, som jeg har fuld tillid til, er et på alle måder godt match. Det sker efter en både seriøs, behagelig og omhyggelig proces, som helt afgjort er blandt det mest professionelle og engagerede jeg har oplevet. Et samarbejde jeg derfor gerne varmt anbefaler. En anbefaling som ikke havde lydt anderledes, hvis jobbet i sidste ende var gået til en anden.”
Roar Hyldeberg
Headhuntet til stillingen som Cloud Løsningsarkitekt
“Jeg har oplevet en yderst professionel håndtering fra første kontakt til indgåelse af kontrakt. Forløbet med Twins Consulting har forløbet yderst professionelt med stor præcision og fokus, jeg kan varmt anbefale dem som rekrutteringspartner.”
Per Pedersen
Headhuntet til stillingen som SAP IT-konsulent hos Orifarm
“Jeg havde et virkeligt godt samarbejde med rekrutteringsspecialisten igennem rekrutteringsprocessen. Hun sørgede for hele tiden at holde mig informeret om næste skridt og gav mig et godt indtryk af virksomheden og de involverede personer, så jeg næsten følte, at jeg kendte dem inden første samtale. Det er nu en uge siden, jeg startede hos Orifarm og jobbet lever fuldt ud op til mine forventninger.”
Tine Dall
Coachet til stillingen som SQL udvikler
“Jeg blev headhuntet til min stilling som IT-administrator hos Verdo A/S igennem Twins Consulting. Under hele forløbet mærkede jeg en professionel tilgang fra Twins’ rekrutteringsspecialist, både i starten af processen og frem til allersidst, hvor tingene skulle falde på plads. Jeg mærkede, at Twins var dedikerede, målrettede og skabte tryghed, så processen ikke mistede momentum undervejs. Så alt i alt en inspirerende og spændende proces at have været en del af. En stor og særlig tak skal jeg rette til rekrutteringsspecialisten, som var helt utrolig igennem hele forløbet. Både til at skabe kontakt mellem kunden og jeg, men også alt den sparring der var mellem samtalerne. Hun er utrolig dygtig til sit arbejde, en rigtig ”menneskekender” som jeg har nydt godt af at snakke og skrive med de sidste par uger. Tak for hjælpen, Twins"
Daniel Gerster
Headhuntet til stillingen som IT-administrator
“Jeg blev headhuntet til min teamleder stilling for digitaliseringsafdelingen i Rødovre Kommune igennem Twins Consulting. Under hele forløbet mærkede jeg en professionel tilgang fra Twins’ rekrutteringsspecialist, både i starten af processen og frem til allersidst, hvor tingene skulle falde på plads. Jeg mærkede, at Twins var dedikerede, målrettede og skabte tryghed, så processen ikke mistede momentum undervejs. Så alt i alt en inspirerende og spændende proces at have været en del af.”
Sidsel Skovborg
Headhuntet til stillingen som Leder af Digital udvikling
“Twins' Recruitment Specialist has guided me painlessly through an ardeous recruitment process, practically holding my hand all the way, giving me an experience of recruitment done right. He gave me feedback and updates on the process, he kept in contact with me and mediated with his customer in a most professional manner. Thank you.””
Billede på vej
RB
Fik stillingen som IT-udvikler
“Jeg har haft en behagelig rekrutteringsproces, hvor jeg oplevede, at Twins’ rekrutteringskonsulent fremstod naturlig og behagelig – og varetog mine interesser, selvom hendes kunde var den virksomhed, som søgte ny medarbejder.”
Billede på vej
CC
Fik stillingen som Salesforce projektleder
“Rekrutteringsprocessen forløb rigtig godt med en sød konsulent og gode omgivelser, som gjorde at jeg følte mig rigtig godt tilpas. Jeg havde mulighed for at forberede mig godt til de enkelte samtaler, idet jeg under hele processen var velinformeret.”
Billede på vej
YB
Fik stillingen som .Net udvikler
“Rekrutteringsprocessen var målrettet, effektiv og professionel. Rekrutteringskonsulentens professionelle tilgang samt behagelige væsen betød, at man som kandidat følte sig i gode hænder under hele processen.”
Billede på vej
JH
Fremsendt kandidat
“Hos Twins Recruitment mødte jeg imødekommende rekrutteringskonsulenter, som fremstod professionelle og sørgede for at holde mig opdateret under hele processen. Jeg havde et positivt forløb og kan varmt anbefale Twins til andre.”
Billede på vej
KO
Fik stillingen som Digital projektleder
“Jeg oplevede rekrutteringsprocessen som effektiv og overraskende hurtig. Min forestilling var, at når der var et rekrutteringsfirma ind over, ville processen mindst tage 2-3 mdr. Alle møder, udveksling af data og referencer blev håndteret inden for 1 måned. På trods af effektiviteten var jeg aldrig i tvivl om, hvor vi var i processen. Imponerende!”
Billede på vej
MR
Fik stillingen som Salgschef

OVERVEJER DU, OM DET ER TID TIL NYE UDFORDRINGER?

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne.

Vi behandler alle indkomne henvendelser fortroligt.