Nikolaj Kielstrup Rasmussen, Headhuntet af Twins Recruitment

“Jeg blev kontaktet af Tanja fra Twins angående en spændende jobmulighed som C# / .NET udvikler hos WorkPoint. Tanja har været en meget professionel, kompetent og behagelig samarbejdspartner i processen, som også kom med konstruktiv og lærerig feedback igennem hele forløbet. Fra en jobkandidats synspunkt, der kan jeg varmt anbefale Tanja og Twins.”

– Nikolaj Kielstrup Rasmussen, headhuntet til stillingen som C# / .NET udvikler

“Forløbet har været utroligt tilfredsstillende, jeg har hele vejen følt at du har taget godt hånd om mig og repræsenteret mig meget tilfredsstillende.

Det har været en kort proces, fra første telefonsamtale søndag d. 31/1, screeningssamtale et par dage senere, første samtale d. 10/2 og til sidste casepræsentation d. 16/02. Selve casepræsentationen gik ret godt efter rettelser i en prøvesession med Tanja, det var tryghedsskabende at du deltog både forud og i præsentationen – tak for det.

Jeg vil altid kunne anbefale Twins som en professionel rekrutteringsparter, som har stor viden omkring både kundens virksomhed og de personer man skal arbejde sammen med.”

– Andreas Lang, headhuntet til stillingen som Search Director hos Resolution Media

Andreas Lang, rekrutteret via Twins Recruitment
Roar Hyldeberg - udtalelse om rekruttering

“De fleste udviklere og IT-specialister har erfaringer med at blive kontaktet af rekrutterings-agenter og ved derfra, at det kan være en ret blandet fornøjelse – ikke sjældent direkte spild af tid. For 3 uger siden blev jeg kontaktet af Tanja Kaysen fra Twins – og i morgen starter jeg i et nyt spændende job, som jeg har fuld tillid til, er et på alle måder godt match.

Det sker efter en både seriøs, behagelig og omhyggelig proces, som helt afgjort er blandt det mest professionelle og engagerede jeg har oplevet.
Et samarbejde jeg derfor gerne varmt anbefaler. En anbefaling som ikke havde lydt anderledes, hvis jobbet i sidste ende var gået til en anden.”

– Roar Hyldeberg, headhuntet til stillingen som Cloud Løsningsarkitekt

“Jeg har oplevet en yderst professionel håndtering fra første kontakt til indgåelse af kontrakt.

Forløbet med Twins Consulting (Tanja Kaysen) har forløbet yderst professionelt med stor præcision og fokus, jeg kan varmt anbefale dem som rekrutteringspartner.”

– Per Pedersen, headhuntet til stillingen som SAP IT-konsulent hos Orifarm

Per Pedersen, headhuntet via Twins Recruitment
Tine Dall, rekrutteret gennem Twins Recruitment

“Jeg havde et virkeligt godt samarbejde med Tanja igennem rekrutteringsprocessen. Hun sørgede for hele tiden at holde mig informeret om næste skridt og gav mig et godt indtryk af virksomheden og de involverede personer, så jeg næsten følte, at jeg kendte dem inden første samtale.
Det er nu en uge siden, jeg startede hos Orifarm og jobbet lever fuldt ud op til mine forventninger.”

– Tine Dall, coachet til stillingen som SQL udvikler

“Jeg blev headhuntet til min stilling som IT-administrator hos Verdo A/S igennem Twins Consulting. Under hele forløbet mærkede jeg en professionel tilgang fra Twins’ rekrutteringsspecialist, både i starten af processen og frem til allersidst, hvor tingene skulle falde på plads. Jeg mærkede, at Twins var dedikerede, målrettede og skabte tryghed, så processen ikke mistede momentum undervejs. Så alt i alt en inspirerende og spændende proces at have været en del af.
En stor og særlig tak skal jeg rette til Tanja Kaysen som var helt utrolig igennem hele forløbet. Både at skabe kontakt mellem kunden og jeg, men også alt den sparring der var mellem samtalerne.
Tanja er utrolig dygtig til sit arbejde, en rigtig ”menneskekender” som jeg har nydt godt af at snakke og skrive med de sidste par uger.
Tak for hjælpen, Twins😊”

– Daniel Gerster, headhuntet til stillingen som IT-administrator

“Jeg blev headhuntet til min teamleder stilling for digitaliseringsafdelingen i Rødovre Kommune igennem Twins Consulting. Under hele forløbet mærkede jeg en professionel tilgang fra Twins’ rekrutteringsspecialist Jakob Kelstrup, både i starten af processen og frem til allersidst, hvor tingene skulle falde på plads. Jeg mærkede, at Twins var dedikerede, målrettede og skabte tryghed, så processen ikke mistede momentum undervejs. Så alt i alt en inspirerende og spændende proces at have været en del af.”

– Sidsel Skovborg, headhuntet til stillingen som Leder af Digital udvikling

“Finlay has guided me painlessly through an ardeous recruitment process, practically holding my hand all the way, giving me an experience of recruitment done right. Finlay gave me feedback and updates on the process, he kept in contact with me and mediated with his customer in a most professional manner. Thank you Finlay.”

– RB, fik stillingen som IT-udvikler

“Jeg har haft en behagelig rekrutteringsproces, hvor jeg oplevede, at Twins’ rekrutteringskonsulent fremstod naturlig og behagelig – og varetog mine interesser, selvom hendes kunde var den virksomhed, som søgte ny medarbejder.”

– CC, fik stillingen som Salesforce projektleder

“Rekrutteringsprocessen forløb rigtig godt med en sød konsulent og gode omgivelser, som gjorde at jeg følte mig rigtig godt tilpas. Jeg havde mulighed for at forberede mig godt til de enkelte samtaler, idet jeg under hele processen var velinformeret.”

– YB, fik stillingen som .Net udvikler

“Rekrutteringsprocessen var målrettet, effektiv og professionel. Rekrutteringskonsulentens professionelle tilgang samt behagelige væsen betød, at man som kandidat følte sig i gode hænder under hele processen.”

– JH, fremsendt kandidat

“Hos Twins Search & Recruitment mødte jeg imødekommende rekrutteringskonsulenter, som fremstod professionelle og sørgede for at holde mig opdateret under hele processen. Jeg havde et positivt forløb og kan varmt anbefale Twins til andre.”

– KO, fik stillingen som Digital projektleder

“Jeg oplevede rekrutteringsprocessen som effektiv og overraskende hurtig. Min forestilling var, at når der var et rekrutteringsfirma ind over, ville processen mindst tage 2-3 mdr. Alle møder, udveksling af data og referencer blev håndteret inden for 1 måned. På trods af effektiviteten var jeg aldrig i tvivl om, hvor vi var i processen. Imponerende!”

– MR, ansat som Salgschef

Overvejer du om det er tid til nye udfordringer?

Kontakt os på tlf. 70 20 69 30 for en uforpligtende dialog.
Du er også velkommen til at sende dit CV til rekruttering@twins.dk.

Vi behandler indkomne henvendelser fortroligt.

Se aktuelle IT-stillinger

Se alle vores ledige IT-stillinger – måske ligger drømmejobbet og venter på dig lige nu.