UDTALELSER FRA EN TWINS IT-KONSULENT

Udtalelser fra en freelance IT-konsulent hos Twins

Herunder kan du se udtalelser fra nogle af de konsulenter, vi har og har haft ude på opgave.

Twins Consulting og Twins Recruitment løser opgaver for en lang række kunder – digitale bureauer, små- og mellemstore virksomheder og større danske koncerner – som har efterspurgt specifikke profiler.

I mere end 5 år har jeg været ansat som konsulent hos en større dansk virksomhed under en rammeaftale med Twins. Twins har løbende varetaget kontraktforlængelser og lønforhandlinger, så jeg har kunnet fokusere på mit arbejde hos kunden. Da kunden efter knap 5 år ønsker at fastansætte mig finder vi hurtigt en god løsning for alle parter. Twins setup er professionelt og der er styr på tingene - samtidig er de ansatte utrolig imødekommende og hjælpsomme.
Billede på vej
Morten Jensen
Seniorkonsulent
Som konsulent hos Twins Consulting lægger jeg stor vægt på den ordentlighed, samarbejdet bærer præg af. Det drejer sig i høj grad om den klare kommunikation omkring, hvad der aftales. Det finder jeg altafgørende i sådanne kontraktsituationer. Derudover har min ansvarlige kontaktperson hos Twins Consulting fokus på at opregulere lønsatsen løbende således, at jeg ikke fristes til at skifte til andre steder. Som konsulent sætter jeg endvidere stor pris på, at vi ikke render hinanden på dørene i tide og utide. Jeg mærker netop her nærvær og en god balance i kommunikationen. Jeg håber på et fortsat godt samarbejde med endnu flere forlængelser.
Lise Mikkelsen
Seniorkonsulent
Som konsulent lægger jeg vægt på at samarbejde med konsulenthuse, der ikke blot kategoriserer mig som en vare, men som også forholder sig til indhold og form. Hos Twins Consulting oplever jeg en nær kontakt med sælgeren, som kender min faglighed og den personlighed jeg bringer ind i opgaven. Det giver det bedste match – og glade kunder.
Britt Gadegaard
Seniorkonsulent
Som konsulent lægger jeg vægt på den personlige kontakt og på en åben og ærlig dialog. Det er vigtig for mig, at mine samarbejdspartnere viser interesse for mig som konsulent, er proaktive og tænker ud af boksen for at se nye samarbejdsmuligheder og finde de helt rigtige opgaver. Det er netop den tilgang som Twins har vist mig. Jeg har oplevet entusiastiske og vidende medarbejdere med en ægte interesse i et samarbejde i øjenhøjde og et stort fokus på at finde den bedste løsning, både for kunden og for mig som konsulent. Og skulle du komme forbi, så glæd dig til at blive mødt med varme smil, et meget behageligt miljø og god kaffe!
Lenka Zinkel
Konsulent
Jeg har været freelancekonsulent i mange år. Hovedsageligt har jeg været konsulent via Twins Consulting, hvor jeg har været sendt ud på flere spændende MS udviklingsopgaver (herunder SharePoint). Jeg har haft meget alsidige opgaver både af kortere og længerevarende karakter. Som freelancer lægger jeg vægt på, at mine kompetencer og interesser bliver anvendt og udfordret i de opgaver, som jeg fremsendes til. Det er desuden vigtigt for mig, at opgaverne er i Københavnsområdet, da jeg prioriterer familie og fritidsinteresser højt. Vigtige detaljer, som jeg gentagne gange har oplevet Twins Consulting efterleve. Jeg er glad for samarbejdet med Twins Consulting idet det er let og ordentligt – og jeg møder altid glade, imødekommende og fagligt dygtige medarbejdere, som udviser forståelse og interesse for mine kompetencer og opgaveønsker. Derudover sætter jeg stor pris på Twins sociale arrangementer. På kundebesøg fremstår Twins ligeledes professionelt med godt humør og har god forståelse for kundens behov.
Henrik Hulstrøm
Udvikler
Som erfaren freelancekonsulent og projektleder med mere end 40 års erfaring har jeg god forståelse for forretning og ledelse af komplekse IT projekter. Jeg har arbejdet som konsulent via Twins i de seneste 5 år – i dag som projektleder og ScrumMaster hos en af Twins store finansielle kunder. Vores samarbejde er baseret på gensidig tillid og forståelse. Aftaler bliver altid afstemt, og der er ordentlighed hele vejen rundt. Som freelancer lægger jeg stor vægt på en ærlig og kompetent samarbejdspartner, som kan finde opgaver, hvor mine spidskompetencer kommer til sin ret. Det er vigtigt for mig at være tilknyttet et konsulenthus, hvor jeg kender de mennesker, som løbende er med til at sikre, at jeg bliver fremsendt på spændende opgaver, der matcher mine kvalifikationer.
Finn Guldbrandsen Lund
Projektleder
Gennem de seneste år har jeg haft glæden af at arbejde som konsulent for Twins Consulting og derigennem fået muligheden for at løse mange alsidige og spændende frontend- og webudviklingsopgaver hos store, velrenommerede virksomheder og offentlige instanser. Twins Consulting er en professionel og seriøs samarbejdspartner, som forstår at matche mine kompetencer og ønsker med det kunden efterspørger. Jeg får altid en god introduktion til virksomhederne, og jeg er glad for og stolt af, at være en del af Twins Consultings store netværk. På kontoret i Lyngby bliver jeg altid mødt af dygtige, engagerede og ikke mindst højt kvalificerede medarbejdere. Positive medarbejdere som altid sikrer at man føler sig velkommen. De mange sociale og faglige arrangementer, Twins Consulting løbende inviterer til, gør samtidig at jeg i høj grad føler mig værdsat.
Helle Jardenna Bjørnum
Frontend- og webudvikler
Jeg har arbejdet som konsulent via Twins i det seneste år og vores samarbejde er baseret på gensidig tillid og forståelse. Vi har en rigtig god dialog og jeg oplever Twins’ konsulenter som engageret og imødekommende. Deres arbejdstilgang sikrer, at jeg har et godt indblik i processen og det vægter jeg højt! Jeg arbejder i dag som Security Lead hos en af Twins’ store telecom kunder, og her har jeg ansvaret for implementering af sikkerheden i et stort projekt af længerevarende karakter. Det er et udpræget multikulturelt miljø i et meget spændende og udfordrende projekt, hvor både mine personlige og faglige kompetencer kommer i spil. Som freelancekonsulent lægger jeg vægt på – at jeg via spændende opgaver – udvikler min faglighed og mine kompetencer. Jeg oplever, at Twins er i stand til at imødekomme mine ønsker i forhold til faglige og interessante opgaver. Samarbejdet mellem Twins, kunden og jeg selv oplever jeg som godt og ærligt – og jeg sætter pris på at der bliver fulgt op på aftaler, og at vi har en god og løbende dialog.
Michael Christensen
Sikkerhedskonsulent
Jeg har arbejdet som selvstændig konsulent i snart 5 år, og i den tid har jeg oplevet Twins som en kompetent samarbejdspartner, som kender værdien i gensidig tillid, forståelse og det rette match mellem konsulenterne og de kunder man arbejder for. For mig er det vigtigt, at være tilknyttet et konsulenthus, hvor medarbejderne aktivt arbejder for at finde interessante opgaver, som passer til min profil og kundernes behov. Deres arbejde har blandt andet resulteret i, at jeg i dag sidder som testmanager hos en af Twins’ store telekunder, hvor jeg har ansvaret for et større projekt i en længerevarende periode. For mig – som freelancekonsulent – er det vigtigt, at samarbejdet fungerer godt og effektivt – både mellem Twins, den kunde jeg arbejder for og jeg selv. Arbejdsprocessen har været kendetegnet ved dialog, engagement og et smil på læben – og det er altid rart! Hos Twins Consulting kan man altid holde sig orienteret om nye opgaver ved at abonnere på Konsulentnyt, eller ved at kigge efter opgaver på deres hjemmeside. Twins kontakter også direkte, hvis de kan se at der er et potentielt match. Hos Twins er der ikke kun fokus på forretningen, men i lige så høj grad fokus på konsulenternes og kundernes interesser, ønsker og behov.
Kenneth Hargett
Testmanager
Jeg har været freelancekonsulent i mange år, og har via Twins været sendt ud på flere spændende Java udviklingsopgaver. Jeg har haft meget alsidige opgaver både af kortere og længerevarende karakter. Som freelancer lægger jeg vægt på, at mine projekter er udfordrende inden for Java Enterprise-udvikling, -arkitektur og -projektledelse. Jeg går efter de rigtige opgaver og derfor er det underordnet om opgaverne skal løses i Jylland eller i København. Jeg er glad for samarbejdet med Twins Consulting og sætter pris på, at samarbejdet er ordentligt – og at der altid bliver fulgt op på de ting, som vi har aftalt. Twins udviser forståelse og interesse for mine kompetencer og opgaveønsker og det er meget vigtigt for mig.
Knud Jensen
Java udvikler

Find ud af, hvad vi kan gøre for dig!

Opret dig i vores CV-database eller send et opdateret CV til os på konsulent@twins.dk. Så tager vi en snak om mulighederne.