SÅDAN MATCHER
VI DIG OG FREELANCE OPGAVEN

PROCESSEN

Bliv kontaktet om relevante freelance opgaver

PROCESSEN

Du indtaster dit CV i vores CV-database eller sender os dit CV – eller måske finder vi dig selv i vores netværk.
Læs om vores CV database og hvordan vi benytter databasen til at gøre din præsentation af kompetencer, erfaring og personlighed dækkende i forhold til den pågældende virksomhed. Du har altid selv kontrol over dit CV i databasen.

Vi inviterer dig til en snak over en kop kaffe på vores kontor i Lyngby. Her lærer vi dig at kende og hører om dine ønsker og kompetencer, din timepris mv. – men du lærer også Twins bedre at kende. Vi tror på et gensidigt introduktionsmøde og det personlige forhold, for det nærværende, personlige samarbejde.
Hvis vi ikke allerede har fået dit CV, tager du det med til samtalen, så vi kan tale om dine erfaringer etc. på baggrund af det.

Hvis dit CV endnu ikke er tastet ind i vores CV-database, taster du det ind (her kan du også vedhæfte dit CV som fil), så vi kan finde dig, når vi søger efter bestemte kompetencer.
Det kan virke som et større projekt, men det er vigtigt, at du får alle dine kompetencer med, som du gerne vil tilbyde virksomhederne. Når du taster ind i vores database, gør du det også muligt for os at søge frem til netop dit CV.

…og venter på, at vi kontakter dig med en spændende opgave. Vi gør benarbejdet og finder kunderne til dig, så der skabes det bedste freelance match.
Du skal bare huske at holde øje med din email-indbakke, så du kan tage imod de tilbud vi sender i din retning.

Når vi får en opgave ind, der passer til dig, kontakter vi dig med det samme. Her har du mulighed for at få mere af vide om opgaven og kunden, samt mulighed for at sparre med os, om hvordan du kan bringe dine kompetencer i spil.

REKRUTTERINGSPROCESSEN

FRA CV TIL FREELANCE IT-OPGAVE

Lad os finde IT-opgaven til dig!

Opret dig i vores CV-database, hvor du kan fortælle os præcis, hvad du er dygtig til – så matcher vi dig med den helt rigtige freelance IT-opgave!
Som selvstændig kan det sommetider være svært, at få de udfordrende opgaver hos de større virksomheder. Twins sørger for at lade dine kompetencer og personlighed tale for sig selv.

 

Få besked om nye opgaver

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked så snart, vi får nye opgaver ind:

Du er også velkommen til at kontakte os:
Tlf. 70 20 69 30 eller konsulent@twins.dk.

Skal vi også hjælpe dig med at finde freelance IT-opgaver?

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om dine kompetencer og ønsker.