SÅDAN FINDER VI JERES NÆSTE IT-KONSULENTER

En effektiv og professionel proces er vigtigt for at lave et hurtigt og godt match med freelance IT konsulenter.
Du er velkommen til at kontakte os på info@twins.dk eller tlf. 70 20 69 30, hvis du har spørgsmål om processen.

MatchPROCESSEN

Når I har behov for freelance IT-konsulenter, ser processen således ud

ET TYPISK FORLØB / PROCESSEN:

Afdækning af jobprofil

Når I står og mangler kompetent freelance arbejdskraft til en IT-opgave, sørger vi for at matche jer med den rette konsulent. Det er nødvendigt, at vi har en god beskrivelse af opgaven samt dens omfang. Det er desuden også vigtigt at vide, hvilke kompetencer I ønsker hos den rette IT-konsulent. I sidder måske allerede med klare opgavebeskrivelser samt ønsker til freelance IT-konsulent. Hvis I derimod har behov for at drøfte opgaven, står vi gerne til rådighed.

Screening af konsulenter

Når vi har modtaget jeres behov og ønsker, sørger vi for at matche med den rette freelance konsulent fra vores database eller netværk. Twins sørger for at identificere og screene de rette personer, samt afholder de indledende samtaler. Herefter sørger vi for at sende de udvalgte CV’er til jer, så I kan vælge de rette til samtale. Når den rette IT-konsulent er fundet, underskrives kontrakten. Fra henvendelse til at jeres nye freelance konsulent er i gang med opgaven, går der typisk 2-3 uger.

Aftale om videre forløb

Twins følger op på IT-konsulenterne løbende i processen. Første gang allerede 14 dage inde i forløbet. Når arbejdet er fuldført, beslutter I om opgaven afsluttes eller om der skal laves en evt. kontraktforlængelse. Vi sørger for at foretage en evaluering og vurdering af både IT-konsulenten samt hele forløbet. Den rette balance mellem fastansatte og freelance IT konsulenter sikrer jer mere IT-udvikling for pengene. Hos Twins kan vi hjælpe jer med begge ressourcer.

SKAL VI FINDE JERES
NÆSTE FREELANCE IT-KONSULENTER?

Henrik Schmidt, Twins

Lad os finde jeres næste IT-konsulenter!

Skriv til os på konsulent@twins.dk eller ring til os på tlf. 70 20 69 30 for en uforpligtende dialog om jeres behov

Hold dig opdateret

KVALITETSSIKRING

KVALITETSSIKRING I LØBET AF PROJEKTET

Undervejs i projektet evaluerer vi både IT-konsulenterne og opgaverne for at sikre, at det stadig er den rette person der er tilknyttet den rette opgave.

EVALUERING

Når projektet er afsluttet eller kontrakten løber ud, evaluerer vi i fællesskab konsulenterne og forløbet.

KVALITETSSIKRING UNDER SOURCINGEN