Twins Recruitment og Twins Consulting

Din professionelle IT-rekrutteringspartner

Twins Consulting

formidler eksterne IT-konsulenter til både den private og offentlige sektor

Twins Recruitment

rekrutterer IT-medarbejdere til fastansættelse

Med Twins som din rekrutteringspartner får du en præcis, effektiv og eksekverende proces, som sikrer, at du og din virksomhed kommer i mål med jeres kommende IT-ansættelser. Når Twins påtager sig ansvaret for vores kunders rekrutteringer sikrer vi, at det foregår i tæt samarbejde og det stiller naturligvis krav til begge parter.

Knap hver tredje IT-virksomhed har måttet opgive at besætte IT-stillinger og bemande projekter grundet mangel på kvalificerede IT-kandidater. Det betyder, at mange virksomheder bruger unødigt mange ressourcer på at rekruttere nye medarbejdere. Oftest uden det ønskede resultat! Twins Recruitment og Twins Consulting tilbyder professionel rekruttering af IT-branchens dygtigste profiler og det har vi gjort lige siden 2002. Vi sikrer en effektiv og forventningsafstemt rekruttering af den rigtige medarbejder eller freelancekonsulent med de rette faglige og personlige kompetencer. Du vil spare tid og interne ressourcer ved at lade Twins Recruitment og/eller Twins Consulting varetage dine kommende rekrutteringer og/eller freelanceopgaver.

Netværk

Fagspecialister

Twins Recruitment & Twins Consulting

Hvorfor vælge Twins Recruitment og/ eller Twins Consulting?

IT-stilling

IT-rekrutteringspartner v. fastansættelser

IT-rekrutteringspartner v. freelanceopgaver

Twins er dit professionelle IT rekrutteringsbureau

Værdier

Vi er respektfulde og kommunikerer åbent og ærligt med alle parter i processen

Vi er engagerede og arbejder målrettet på at løse opgaven med den helt rette kandidat – hurtigt og effektivt

Vi forventer gensidig respekt i et tæt samarbejde omkring rekruttering

Twins oplever i højere grad, at jobannoncering må betragtes som en markedsføringsaktivitet, særligt i disse tider, hvor udbuddet af ledige IT-jobs er så stort. Twins arbejder ud fra en intensiv, nærværende, dedikeret og afprøvet headhuntingsstrategi, som kan bringe os i mål med at skaffe, motivere og levere de rette kompetente kandidater eller freelancekonsulenter til vores kunders ledige IT-jobs. Udgangspunktet er stadig vigtigt. Vi sætter en stor ære i indledningsvist at udarbejde en skarp job- og personprofil, som fortsat inkluderer jobannonceringen på flere IT-jobsites og LinkedIn.

Vi lægger ligeledes vægt på de faglige og personlige krav og skelner mellem, hvad der er ”need to have”, og hvad der er ”nice to have”, så vi er fuldt afklaret med kunden ift. hvilke krav der (ikke) er ufravigelige.

Twins Recruitment & Twins Consulting

Gode råd til opbygning af job og personprofil og her lægger vi typisk vægt på følgende

Lokationer i Vest: Fredericia og Århus

Twins kan også hjælpe din virksomhed med jeres næste IT-rekruttering.

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne.Vi behandler indkomne henvendelser fortroligt.