Referencer

Twins Consulting og Twins Recruitment løser opgaver for en lang række kunder – digitale bureauer, små- og mellemstore virksomheder og større danske koncerner – som har efterspurgt specifikke profiler.

Herunder kan du få indblik i nogle af de opgavetyper, som vi tidligere har løst.

Workpoint

”Twins Consulting har vist sig at være en indlevende samarbejdspartner, der har sparet os for kostbar tid og ressourcer og som samtidig stiller kvalificerede krav til os som virksomhed.
De har leveret fremragende kandidater som passer til vores virksomheds DNA, både personligt og fagligt … kort fortalt spilder de ikke vores tid og vi hos WorkPoint er overbeviste om, at vi i fremtiden vil benytte Twins som partner indenfor rekruttering og konsulentydelser.

Hos WorkPoint skal der meget til at imponere os, men vi kan kun give de bedste anbefalinger til Twins Consulting.”

Peter Jørgensen

CEO, Workpoint - Esbjerg

Udviklere til UNIwise / WISEflow

”Twins har været engagerede og meget dygtige til at lede efter kandidater med særligt fokus på det kulturelle match hos Uniwise og hele tiden med fokus på en langvarig ansættelse.
Derudover har vi altid følt os orienteret om fremgangen og eventuelle udfordringer samt følt, at vi har haft en reel kvalificeret samarbejdspartner i ansættelsesprocessen.

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og kan uden tøven anbefale Twins.
Vi har de seneste år haft Twins til at hjælpe med at finde 5 kompetente medarbejdere indenfor udvikling og derved sparet os for både tid og ressourcer.”

Kenneth Hovmark

Head of Product Development & Delivery of WISEflow , UNIwise

.Net udvikler til Alipes Capital

”Alipes Capital søgte en særdeles dygtig .Net udvikler til vores team. Fordi vi havde høje krav til profil og kompetencer valgte vi at få Twins Search & Recruitment til at foretage rekrutteringen. Vi havde løbende tæt dialog og kunne sparre omkring relevante kandidater. Vi fik præsenteret flere rigtig dygtige udviklere som matchede det vi ledte efter. Vi har nu ansat vores nye .Net udvikler og er yderst tilfredse med resultatet.”

Partner, Alipes Capital

C++ udvikler til Capasystems

“CapaSystems er en dansk softwarevirksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af løsninger, der hjælper virksomheder til større effektivitet ved enten at monitore end-user performance eller ved at automatisere manuelle processer på computere og devices.

CapaSystems kontaktede Twins Search & Recruitment, da vi ønskede hjælp med rekruttering af en dygtig C++ udvikler. Efter et par uger blev flere kandidater fremsendt. Profilerne passede rigtig fint ind i CapaSystems og det endte med, at vi ansatte den ene.

En fin og professionel proces, som gik hurtigt til alles tilfredshed.”

HR & Chief Communication Officer, CapaSystems

Projektleder med Salesforce erfaring til Falck

Falck havde gennem en længere periode søgt efter en erfaren projektleder med Salesforce erfaring. Resultatet var ikke imponerende, og man henvendte sig derfor til Twins Search & Recruitment, som blev sat på opgaven.

Falck ønskede en kandidat med flere års erfaring med webbaseret teknologi og digitale interfaces – en teknisk tung profil med en PRINCE2 eller PMI projektlederuddannelse bag sig og gerne en profil med udvikler baggrund. Efter en grundig afsøgning af markedet blev kunden præsenteret for flere mulige kandidater. Inden for kort tid blev opgaven løst og den rette kandidat ansat.

Falck

Digital projektleder til Kunde & Co

Kunde & Co – et stort og succesrigt reklamebureau – kontaktede Twins Search & Recruitment i jagten på en skarp digital projektleder. Kunden ønskede, at vi bød ind med profiler, som havde en del erfaring og som fagligt kunne løfte tunge opgaver. Efter et par dage, hvor markedet blev grundigt afsøgt, blev to kandidater fremsendt. Profilerne matchede præcis hvad kunden efterspurgte og inden for en uge havde de begge været til en samtale hos kunden.

Inden for tre uger var hele processen afsluttet og den ene kandidat ansat i stillingen som Digital projektleder hos Kunde & Co.

Kunde & Co

Fire senior profiler til Addition

Addition var på udkig efter fire skarpe senior profiler til deres team. Med udgangspunkt i en grundig og løbende dialog havde vi fra starten en klar forståelse af Additions behov og ønsker. Efter få måneder var opgaven løst – og Addition ansatte fire stærke profiler til deres team.

”Jeg har med stor tilfredshed anvendt Mia Boldsen Müller som konsulent på en række rekrutteringsopgaver på senior profiler inden for salg, consulting og udvikling på Sitecore og relaterede områder. Mia fik hurtigt en god og intuitiv forståelse for vores behov og kunne kort efter præsentere kvalificerede kandidater i et marked, hvor vi tidligere har haft svært ved at rekruttere de rette profiler. Det lykkedes os at foretage 4 ansættelser indenfor få måneder, hvorved vi kunne fastholde momentum på både opgaver og strategi”

Konsulentchef, Addition

Sharepoint udvikler til Domea

”Domea havde brug for en ekstra Sharepoint ressource og havde prøvet at finde en selv i lang tid, desværre uden held. Derfor spurgte vi Twins Search & Recruitment om de kunne løse opgaven og finde en god kandidat til os.

Undervejs har der været en god dialog, og forståelse af vores behov. Twins Search & Recruitment løste opgaven meget effektivt. På 1 måned havde vi vores nye Senior Sharepoint udvikler.

Vi vil have stor tillid til at bruge Twins Search & Recruitment en anden gang!”

IT-Chef, Domea

Problem & Incident Manager til pensionsselskab

Et stort dansk pensionsselskab kontaktede Twins Search & Recruitment, da de skulle bruge en Problem & Incident Manager.

Kunden havde ikke de fornødne interne ressourcer til at headhunte relevante profiler til stillingen og havde ikke fået kvalificerede ansøgere til stillingen via de jobopslag der var udsendt.

Twins Search & Recruitment gik i gang med rekrutteringsprocessen og fandt flere gode kvalificerede kandidater, hvoriblandt kunden fandt den rigtige som passede til teamet og selskabets kultur.

.Net udviklere til Danmarks førende IT-serviceleverandør

Virksomheden skulle bruge flere .Net udviklere på senior niveau og med en lang videregående uddannelse.

Inden for kort tid var Twins Search & Recruitment i stand til at præsentere flere gode .Net profiler, som alle matchede kundens krav til kvalifikationer både fagligt og personligt.

Alle kandidater blev ansat hos kunden.

Skal vi også rekruttere din næste medarbejder?

Kontakt os på 70 20 69 30 eller rekruttering@twins.dk for en uforpligtende dialog.
Alipes Capital
Capgemini logo
DLR Kredit
Danske Spil
Deloitte
Dovista
LB Forsikring
Geokon
LB Forsikring
PensionDanmark
Nomeco logo
Topdanmark Forsikring
Orifarm
Radiometer logo
Telia
Alipes Capital
Telia
Danske Spil
Capto
Capto
Datacon
DFDS
DTU logo
Falck logo
GF Forsikring logo
Invokers
Telia
Alipes Capital
Alipes Capital
Alipes Capital
PensionDanmark
Alipes Capital
Topdanmark Forsikring
Topdanmark Forsikring
Alipes Capital
Danske Spil
DLR Kredit
Din Forsyning logo
Dwarf
Topdanmark Forsikring
Immeo
Jubii logo
Kolding Kommune logo
Topdanmark Forsikring
Netteam
Telia
Odsherred Kommune
Alipes Capital
Alipes Capital
Alipes Capital
42digital logo
Alipes Capital
DFDS
Conscia logo
Det Danske Filminstitut
DLR Kredit
Epoke logo
Alipes Capital
Topdanmark Forsikring
JVL logo
Københavns Kommune
PensionDanmark
Omnicom Media Group logo
Alipes Capital
Telia
Spillehallen logo
Udviklings- og forenklingsstyrelsen
Workpoint logo
Kontakt os på tlf. 70 20 69 30 eller info@twins.dk for en snak om, hvad vi kan gøre for jer.