BUSINESS APPLICATION SPECIALIST TIL ORIFARM (ODENSE)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

  • Er du passioneret, selvkørende og hurtigt opfattende?
  • Har du det arkitektoniske overblik?
  • Har du fokus på optimering?

Så er det måske lige dig, vi søger til stillingen som Business Application Specialist til Orifarm.

OM JOBBET

Hos Orifarm bliver du en del af et professionelt og internationalt miljø, som er i konstant udvikling. Orifarm er allerede en af Nordens førende lægemiddelvirksomheder, og med opkøbet af rettighederne og produktion af en lang række kendte produkter fra Takeda, er virksomheden i gang med endnu en spændende vækstrejse. I den forbindelse skal bl.a. IT-organisationen i de kommende år varetage mange nye opgaver, herunder indføres nye roller som bl.a. Application Specialists.

Som Business Application Specialist bliver du en del af et team med ansvaret for Application Lifecycle Management (ALM) og står f.eks. for planlægning af og opfølgning på opgraderinger af den applikationsportfolio, du får ansvaret for. Du skal være med til at sikre, at Orifarm undgår ophobning af teknologisk gæld. Du vil medvirke til at kvalificere nye tiltag og til at holde et konstant fokus på forbedringsmuligheder, der understøtter virksomhedens målsætninger.

I tæt samarbejde med interne og eksterne stakeholders sørger du for, at applikationsleverancerne lever op til Orifarms høje krav inden for IT-arkitektur, integrationer til eksterne parter og end-to-end løsninger. Du udvikler ikke i IT-systemerne – det bliver derimod dig, der bl.a.:

  • sikrer stabil applikationsdrift
  • har det arkitektoniske overblik ift. løsningens opbygning, integrationer og samarbejdspartnere
  • rådgiver forretningen og brugere om applikationens retning og udvikling både operationelt og strategisk
  • supporterer forretningen med tekniske input ved nye forretningskrav og ændringer
  • indgår i store og små udviklingsprojekter
  • understøtter fokus på gevinstrealisering
  • assisterer ved forhandlinger om applikationsafklaringer og udfordrer estimater og anvendelse af standardfunktionalitet.

HVEM ER DU

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesbaggrund – meget gerne erfaring med IT-arkitektur – som IT-projektleder eller måske som Service Delivery Manager. Vi forventer, du har minimum 5 års erfaring inden for applikationsudvikling/-vedligehold og drift. Vi forventer, at du mestrer engelsk på højt niveau, både i skrift og tale. Vi har også behov for at dine kommunikative evner, skriftligt og mundtligt, er helt i top og at du er vant til at organisere mange stakeholders forskellige interesser til alles tilfredshed.

ORIFARM TILBYDER

Orifarm tilbyder en særdeles spændende mulighed, som honoreres med en løn og pension på markedsvilkår, og øvrige benefits, som en særdeles god kantine, massageordning – og miljø, hvor frihed under ansvar er et mantra, der virkelig udleves hver eneste dag.

Du skal kunne trives i en virksomhed der vækster, have lyst til at blomstre under udvikling, samtidig med at du er omstillingsparat og dynamisk. Endvidere har du mod på at starte op i en virksomhed, der skalerer og hvor miljøet er omskifteligt.

OM ORIFARM

Orifarm er den største parallelimportør af lægemidler i Europa og den største udbyder af lægemidler i Danmark. Orifarm blev grundlagt i 1994 af Hans og Birgitte Bøgh-Sørensen, og gennem deres to overordnede forretningsområder, parallelimporterede lægemidler og generika, skaber de konkurrence og store besparelser for samfundet og forbrugerne.

Entreprenørånden er stadig en stor del af virksomheden, da de hele tiden søger efter nye muligheder og forretningsområder at investere i. Deres mission er at skabe mærkbare besparelser for samfundet via parallelimporterede og generiske lægemidler og at give forbrugerne mere sundhed for pengene. De bestræber sig på at indfri dette mål, og insisterer samtidigt på at være gode kolleger, udvikle sig sammen, hjælpes ad og lære nyt.

Information

Geografi - Odense

Startdato - -

Slutdato - -