Business Central Forretnings-konsulent (ADDvision / Herlev)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

Twins søger en erfaren Business Central Forretningskonsulent til ADDvision – en del af MicroData.

 • Har du solid viden om Microsoft Dynamics 365 Business Central?
 • Formår du at lytte til kundens behov og møde dem i øjenhøjde?
 • Har du samtidig god forretningsindsigt og stærke tekniske kompetencer?

– så er det formentlig dig, vi leder efter.

ADDvision er en veletableret Microsoft-partner og sparringspartner for en stærk portefølje af mindre og mellemstore virksomheder.

I rollen som Business Central Forretningskonsulent bliver du en del af ERP-teamet og vil både på egen hånd og i samarbejde med dine kolleger være med til at rådgive og implementere Business Central-løsninger til virksomheder i Danmark og udlandet.

Dine kommende kolleger er en gruppe af erfarne og dygtige IT-konsulenter, der arbejder med moderne IT-løsninger. Virksomhedens kompetencer spænder over store ERP-systemer, online lagerstyringsløsninger, hosting og IT-drift.

Om dig

 • Du har min. 3-5 års erfaring som forretningskonsulent med Business Central og solid erfaring i applikationen
 • Det er en fordel hvis du har minimum +2 år erfaring med Dynamics Navision
 • Du har god forretningsindsigt og stærke tekniske kompetencer inden for Business Central
 • Det er et plus, hvis du har erfaring med lager- og produktionsmodulerne i programmerne og en fordel, hvis du har erfaring med WMS-programmer som f.eks. Tasklet Factory eller tilsvarende
 • Du formår at sætte dig ind i kundens udfordringer og fungerer godt som systemkonsulent
 • Du implementerer løsningerne og sørger for at fastholde den gode langvarige relation med kunden
 • Du har gode sociale kompetencer, stærke kommunikationsevner og formår at sætte dig ind i kundernes behov
 • Du motiveres af at blive fagligt udfordret og er samtidig nysgerrig
 • Det er helt naturligt for dig at se muligheder, være proaktiv og få tingene løst
 • Du fungerer bedst i et miljø med korte beslutningsveje, hvor du selv er med til at præge dit job

ADDvision tilbyder

Som konsulent hos ADDvision bliver du en del af et travlt og kreativt miljø med gode karriere- og udviklingsmuligheder. Samtidig kommer du til at arbejde med både velafprøvede og nye teknologier – og med nogle af de skarpeste profiler i branchen.

Hos Addvision bruger medarbejderne flittigt hinanden til sparring – både før og efter de drager ud til kunderne. De arbejder kontinuerligt på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle føler sig godt tilpas. Lønnen er naturligvis konkurrencedygtig. Derudover tilbydes pensionsordning, sundhedsforsikring samt frokost ordning.

ADDvision arbejder kontinuerligt på, at alle trives og fungerer godt socialt. I den forbindelse arrangerer virksomhedens medarbejderklub forskellige aktiviteter og arrangementer. Derudover tager de af og til en fordybelsesdag, hvor erfaringer deles. Desuden afholdes der løbende kurser og workshops om personlig og faglig udvikling – så forretning og arbejdsmiljø hele tiden optimeres.

Lad os høre fra dig

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte IT Rekrutterings Specialist, Pia Nygaard Ryander på mail: pnr@twins.dk eller IT Sourcing Specialist Lars Thorborg på tlf: +45 3017 9993, hvis du skulle have yderligere spørgsmål til opslaget.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Samtaler afholdes løbende. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

 


 

Om ADDvision

ADDvision er en af den slags virksomheder, der udgør rygraden i det danske samfund. Vi har eksisteret i over 20 år, er vokset kontinuerligt til 60 medarbejdere og har udviklet os løbende, både individuelt og som samlet team. Vi er skabt langt før de sociale mediers hype, og vi har altid lagt vægt på og lagt arbejde i at blive opfattet som reelle og hårdtarbejdende. Som nogen, der gør dét, de siger, de vil gøre og til den aftalte tid. Som eksperter på vores felt. Vores solide og troværdige ry har bredt sig i markedet og utroligt mange af vores kunder er kommet til os på anbefaling af andre kunder. Det er vi meget stolte af. Addvision er en del af Microdata, hvormed vi er eksperter i såvel samlede ERP- og IT løsninger.

 

Information

Geografi - Herlev