CYBER specialist til Politiets Nationale Enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) - (Glostrup)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

Vil du bidrage med dine tekniske kompetencer til politiets efterforskning af avanceret digital kriminalitet og specialisere dig inden for bl.a. efterforskning af ransomware, DDoS-angreb og andre typer cybercrime? Så er denne stilling noget for dig.

Nationalt Cyber Crime Center (NC3) er en del af politiets nye Nationale Enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) og har til formål at sætte den nationale retning for bekæmpelse af it-kriminalitet. Som teknisk specialist i NC3’s sektion for High Tech Crime er du med din store interesse for it-sikkerhed og cybercrime med til at skabe en mere effektiv tilgang til bekæmpelsen af it-kriminalitet i samarbejde med andre førende lande på området. Du får chancen for at blive en del af et arbejdsområde i rivende udvikling og hjælper med at understøtte politikredsenes efterforskning af avanceret it-kriminalitet.

Tæt på de kriminelle bag skærmen

Som en del af sektionen for High Tech Crime (HTC) vil du i tæt samarbejde med dine specialiserede kolleger bidrage med teknisk rådgivning, efterforskning og analyse i konkrete straffesager – både i sager om hacking og i andre typer forbrydelser, hvor it indgår som et redskab, eller hvor data fra computersystemer kan underbygge efterforskningen.

Du vil indgå i et team af dedikerede cyber eksperter, hver med deres speciale som er deres hovedbeskæftigelse, men som også kan assistere inden for andre specialer. Specialerne kan f.eks. være digital forensics af bl.a. beslaglagte servere, efterforskning af kryptovalutaspor og netværksanalyse.

Vores eksperter er endvidere meget opmærksomme på at holde deres viden opdateret og at innovere inden for deres felt, hvilket derfor også vil være en forventning til dig, som vores nye kollega.

HTC arbejder ofte på tværs af organisationen med forskellige faglige specialer, og du har mulighed for at præge opgavefokus.

Arbejdet foregår mest på kontoret, men også hos politiets samarbejdspartnere og berørte virksomheder og borgere.

Vores nye kollega

Som nævnt ovenfor er vi et team af eksperter med forskellige specialer og vi søger ligeledes nye kolleger med samme eller andre specialer, som kan anvendes til at bekæmpe cybercrime.

Du kan være uddannet datalog, it-ingeniør eller lignende, men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du kan begå dig på et højt teknisk niveau.

Vi forestiller os, du har kendskab/erfaring inden for et eller flere af nedenstående punkter:

  • OPSEC
  • Loganalyse
  • Lokalisere relevante artifacts f.eks. gennem reverse engineering af programmer
  • Scripting / programmering
  • Netværksanalyse af PCAP filer

Du har analytisk sans og er i stand til både at bevare overblikket i komplekse sager og fordybe dig i tekniske detaljer, som er væsentlige for efterforskning og bevisførelse.

Du er en teamplayer med en åben tilgang til opgaver og kolleger, og du trives i et omskifteligt og operativt miljø, hvor tingene nogle gange skal gå stærkt.

Det vil være dine færdige rapporter, der ofte danner grundlag for retskendelser, og som i øvrigt bruges som bevis i retten. Vi forventer derfor, at du kan videreformidle din it-indsigt i forbindelse med konkrete efterforskningssager. Formidling af vores viden er i det hele taget en vigtig del af arbejdet – både i den uformelle dialog, i briefinger og i form af skriftlige produkter.

Som person er du struktureret og grundig og du formår samtidig at tænke kreativt. Du brænder for at arbejde med cybertrusler og for at lære nye ting. Du er nysgerrig og vedholdende og trives med at tackle komplekse problemer.

Ansættelsesforhold

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Organisatorisk bliver du tilknyttet NC3 i National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) i Ejby, Glostrup.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Ansøgning og tiltrædelse

Vi samarbejder med Twins Recruitment på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen eller tages i betragtning, så kontakt Sourcing Manager og Headhunter Lars Thorborg på mail: LT@twins.dk.eller tlf. 30179993.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Som en del af rekrutteringsforløbet vil der indgå en faglig case.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Om National Enhed for Særlig Kriminalitet

National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) er etableret den 1. januar 2022.

NSK har blandt andet til formål at bekæmpe kompleks organiseret kriminalitet, økonomisk kriminalitet og IT-relateret kriminalitet og samler de mest specialiserede kompetencer i politi og anklagemyndighed.

NSK er opbygget som en politikreds med en politisøjle, anklagemyndighed og en stabssøjle, og herudover er der også tilknyttet en operativ uafhængig enhed, Danmarks finansielle efterretningsenhed, Hvidvasksekretariatet.

NSK har ca. 1.000 medarbejdere, heraf ca. 50 i Hvidvasksekretariatet.

NSK har hovedsæde i Ejby ved Glostrup og har derudover lokationer i Karlslunde, København, Randers, Aarhus og Fredericia samt en midlertidig lokation i Silkeborg.

Du kan læse mere om National enhed for Særlig Kriminalitet på www.politi.dk/virksomheden/national-enhed-for-saerlig-kriminalitet.

Information

Geografi - Glostrup