Digital ildsjæl med Business Central kompetencer (SEGES / Aarhus)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

Kan du drøfte løsninger med kunder og samtidig være i stand til at udvikle på et vist niveau? Og har du lyst til at være med til at løfte dansk landbrug på det digitale område? Så er du måske SEGES’ nye forretningsudvikler.

SEGES søger en digital ildsjæl med Business Central (BC) kompetencer, som brænder for at udvikle værdiskabende digitale løsninger.

Som den nye forretningsudvikler bliver du en vigtig del af at opgradere vores brancheløsning til Business Central. Brancheløsningen anvendes hos 20 rådgivningsvirksomheder i dansk landbrug. Endvidere vil du blive sparringspartner for rådgivningsvirksomhederne og hjælpe dem med at få det optimale ud af deres digitale platform.

Du bliver en vigtig brik i arbejdet med at skabe værdi og effektive digitale løsninger for SEGES’ kunder, og i den overordnede vision om at være det naturlige omdrejningspunkt for digital værdiskabelse i dansk landbrug og hele fødevareklyngen.

Du får ansvar og indflydelse

Du bliver en del af et digitalt team sammen med 5 andre kollegaer. Teamet er i opstart med omlægning af brancheløsningen til BC samtidig med at teamet vedligeholder og supporterer den nuværende løsning (NAV 2016).

I rollen som forretningsudvikler vil du blive involveret i en bred palette af opgaver.

Din kompetenceleder hos SEGES, Vibeke Christensen, praktiserer tillidsbaseret ledelse og vil gøre alt i sin magt for, at du vil få stor succes i dit virke hos SEGES, både som menneske og som medarbejder.

Du bliver involveret i alle faserne, herunder kundedialog, løsningsdesign, udvikling og vedligehold/support. Du kommer til at arbejde med en række spændende digitale værktøjer såsom SharePoint/WorkPoint og Continia m.fl.

Som SEGES’ nye forretningsudvikler vil du også få en vigtig rolle i at sikre, at de digitale produkter, SEGES leverer, er integrerede i tilstrækkeligt omfang, så brugerne får den bedst mulige oplevelse. Det betyder, at du vil blive involveret i opgaver på tværs af teams i SEGES Digital.

Om dig

Du ønsker at gøre en forskel for samfundet via dit arbejde for SEGES.

Du har erfaring med Microsoft Dynamics Business Central og gerne NAV 2016, og er både teoretisk og teknisk velfunderet indenfor dit område. Du trives i teamarbejde, hvor vi arbejder med Scrum modellen og har stor fokus på videndeling.

Derudover søges en kollega, der:

  • har en systematisk arbejdsform, gode samarbejdsevner og en serviceminded tilgang
  • forstår at kombinere arbejdet med nyudvikling med support på de kørende løsninger
  • brænder for at gøre en forskel for kunder og samarbejdspartnere og er villig til at yde en ekstra indsats for at løse disses udfordringer
  • har gejst og humør og trives med at være en del af et team

Interesseret?

Denne rekruttering varetages af Twins Recruitment og vi kender både SEGES og dine kommende kollegaer rigtig godt. Vi hjælper dig igennem en hurtig proces og sørger for, at matchet er det rigtige for både dig og SEGES.

Hvis SEGES og denne stilling har fanget din interesse, så kontakt Trusted advisor fra Twins Recruitment Tanja Kaysen på +45 30 86 34 00 eller send dit CV til tka@twins.dk.

…. Hellere i dag end i morgen!

Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Om SEGES

SEGES Digital er et forretningsområde i SEGES, landbrugets innovations- og udviklingshus (under Landbrug & Fødevarer) med ca. 170 medarbejdere og en omsætning på ca. 200 MDKK. Vi udvikler digitale værktøjer og løsninger til et helt erhverv, særligt indenfor planteproduktion, økonomi og kvæg. Hos SEGES kobler vi høj agrofaglig viden med it-udvikling i særklasse, hvilket er én af de ting som gør os unikke. Vi arbejder med agile udviklingsprincipper, inspireret af SAFe, som blev implementeret i efteråret 2018.

 Omgangstonen hos os er uformel, organisationen er flad, og vi har fokus på at udvikle medarbejderne både fagligt og personligt, så vi er klædt på til at arbejde med de innovative og udfordrende opgaver, der er en del af hverdagen.

Information

Geografi - Aarhus