Forretnings-orienteret Business Central udvikler (SEGES Innovation / Aarhus)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

Vil du være med til at løfte dansk landbrug på det digitale område? Kan du drøfte løsninger med kunder og samtidig være med på det tekniske? Så er du måske SEGES Innovations nye kollega.

Hos SEGES bliver du en vigtig del af at opgradere en brancheløsning til Business Central. Brancheløsningen anvendes hos 20 rådgivningsvirksomheder i dansk landbrug. Endvidere vil du blive sparringspartner for rådgivningsvirksomhederne og hjælpe dem med at få det optimale ud af deres digitale platform.

Du får ansvar og indflydelse

Du bliver en del af et digitalt team sammen med 5 andre kollegaer. Teamet er yngre, dynamisk og arbejder tæt sammen. Der bruges meget tid på vidensdeling, hvor vi hver har vores styrker, men løfter løsningen sammen.

Teamet er i opstart med omlægning af brancheløsningen til BC samtidig med, at teamet vedligeholder og supporterer den nuværende løsning (NAV 2016). Teamet er dog fuldt fokuseret på udvikling af Business Central og opgaver vil primært være i Business Central. Teamet arbejder efter agile udviklingsprincipper, inspireret af SAFe, hvor vi i det kommende PI fejrer sprint nr. 100.

Du bliver involveret i alle faserne, herunder kundedialog, løsningsdesign, udvikling og vedligehold/support.

Om dig

Du har min. 3 års erfaring i BC-udvikling og gerne NAV 2016 og er både teoretisk og teknisk velfunderet indenfor dit område. Du trives i teamarbejde og har stort fokus på videndeling.

Derudover søges en kollega, der:

 • har en systematisk arbejdsform, gode samarbejdsevner og en serviceminded tilgang
 • forstår at kombinere arbejdet med nyudvikling med support på de kørende løsninger
 • brænder for at gøre en forskel for kunder og samarbejdspartnere og er villig til at yde en ekstra indsats for at løse disses udfordringer

Vi tilbyder

 • Pension på 11%, sundhedsforsikring og forhøjet ferietillæg
 • Frivillig god kantineordning med lækker mad
 • Work-life balance med hjemmedage og plads til at hente børn
 • Tillidsbaseret ledelse med frihed under ansvar
 • En uformel omgangstone
 • Samkørsels-ordninger, da SEGES har medarbejdere fra hele Jylland
 • Aktiv personaleforening
 • Videreudvikling i form af kurser og uddannelse

Om SEGES

SEGES Innovation er en privat, uafhængig og non-profit forsknings- og udviklingsorganisation indenfor landbrugs- og fødevareområdet. SEGES Digital er en del af SEGES Innovation med ialt 530 medarbejdere, hvor de 175 er i SEGES Digital. Vi udvikler digitale værktøjer og løsninger til et helt erhverv, særligt indenfor planteproduktion, kvæg, økonomi og herunder ERP.

Hos SEGES kobler vi høj agrofaglig viden med it-udvikling i særklasse, hvilket er én af de ting, som gør os unikke.

Interesseret?

Denne rekruttering varetages af Twins Recruitment.

Kontaktperson
Twins Headhunter & IT Rekrutterings Specialist Malene Hartz Munk Hagensen på +45 22 20 28 29 eller mhh@twins.dk – eller IT Sourcing Manager Lars Thorborg på lt@twins.dk

Ring eller send os dit CV hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale. Vi forbeholder os retten til at fjerne annoncen, når rette kandidat er fundet.

Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

 

SEGES Innovation er beliggende i Aarhus og har siden 1. januar 2022 været en uafhængig forsknings- og udviklingsorganisation. Den overordnede vision I SEGES Digital er at være det naturlige omdrejningspunkt for digital værdiskabelse i dansk landbrug og hele fødevareklyngen.

Information

Geografi - Aarhus