Digitaliserings-konsulent med systemteknisk flair (Odsherred kommune)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

De kommende år er der fokus på at udvikle og implementere nye digitale løsninger, der skal være med til at sikre fremtidens velfærd samt styrke kvalitet og effektivitet i kommunen. I den forbindelse søger Odsherred Kommune en digitaliseringskonsulent, som skal medvirke til at fremme digitalisering, understøtte den tekniske implementering samt udnytte teknologiernes muligheder til at levere nye services til gavn for både borgere og medarbejdere.  

Jobbet

Vi er på udkig efter en dygtig digitaliseringskonsulent med systemteknisk indsigt og kunnen, der brænder for projektledelse, og som kan agere i samspillet mellem teknik, data og anvendelse. Det er vigtigt, at du kan skabe et fagligt overblik og strukturere såvel den tekniske som den organisatoriske implementering. Derudover skal du være i stand til at formidle kompleks IT og teknologi til samarbejdspartnere uden større tekniske forudsætninger.

Du vil sammen med dine kolleger i Digitalisering & Data fungere som projektleder og få en central rolle i vores fremtidige udvikling og implementering af digitale løsninger. Digitalisering og IT arbejder på tværs af 3 teams. Du skal være indstillet på et forpligtende samspil med og i de fagområder, der er i afdelingen.

Opgaverne vil være varierede og samarbejdsfladerne store. Du får et tæt samspil med din faglige koordinator og leder, da arbejdet er en vigtig del af kommunens samlede digitaliseringsarbejde.

Du kommer til at stå i spidsen for at implementere en IDM løsning i hele kommunen (automatiseret brugerstyring), videreudvikling af telefonien samt implementere kommende nationale digitaliseringstiltag med fokus på især de lidt mere tekniske projekter i fællesoffentlig regi som fx MitID, NemLog-In.

Vores forventninger til dig

 • Du er en god sparringspartner, og har lyst til at lære og lære fra dig
 • Du har gode relationelle evner og har situationsfornemmelse
 • Du arbejder analytisk og struktureret
 • Du er udviklingsorienteret og skaber resultater sammen med ledelse, samarbejdspartnere og resten af organisationen
 • Du er åben, tillidsvækkende og god til at kommunikere
 • Du har indsigt og forståelse for de teknologiske muligheder og udfordringer

Du har en relevant uddannelse eller tilsvarende erfaring. Det er en fordel, hvis du er certificeret projektleder eller proceskonsulent.

Odsherred Kommune tilbyder dig

 • En 4-dages arbejdsuge, hvor det er weekend torsdag til fyraften. Ordningen evalueres til efteråret
 • En attraktiv og familievenlig arbejdsplads
 • Et spændende job, hvor du kommer i kontakt med mange mennesker i en alsidig hverdag
 • En mulighed for at arbejde i et stærkt fagligt miljø med forskellige færdigheder og videreudvikle din faglighed
 • En personaleforening med mange sociale aktiviteter
 • En konkurrencemæssig løn efter kvalifikationer og relevant overenskomst

Vi gør en dyd ud af at forstå brugerne, give hurtig og effektiv service på flere opgaver samtidigt. Det betyder, at hverdagen i høj grad er præget af dynamik og udvikling. Samtidig værdsætter vi et godt arbejdsmiljø med en uformel og humoristisk omgangsform.

Kan du se dig selv hos Odsherred Kommune?

Twins Recruitment er rekrutteringspartner på denne stilling.

Er du klar til at tage det næste skridt i karrieren og kan se dig selv i rollen som Digitaliseringskonsulent hos Odsherred Kommune, så tøv ikke med at kontakte IT Rekrutteringsspecialist & Headhunter Pia Nygaard Ryander hos Twins Recruitment på tlf. +45 22 25 50 11 eller send dit cv til IT Sourcing Specialist til Lars Thorborg på lt@twins.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder samtaler løbende.

Information

Geografi - Odsherred