Enterprise Architect til Orifarm (Odense)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

 • Orifarm i OdenseBrænder du for at oversætte forretningsbehov til IT-løsninger og derved skabe optimale “Business Outcomes”?
 • Er strategisk rådgivning og det at motivere eksekveringen nøgleord for dig?
 • Er det vigtigt for dig, at kulturen og kollegerne alle arbejder frem imod samme mål?

Så er du godt på vej til at blive Orifarm’s nye Enterprise Architect.

Orifarm er uden tvivl en af Danmarks bedste arbejdspladser både kulturelt og fagligt, hvis du er passioneret og visionær omkring dit “håndværk”. Orifarm ved, at IT er vejen frem for at blive de største og bedste til det, de laver – og de har hele forretningen bag sig til at lade dette ske.

Orifarm, der er den største udbyder af lægemidler i Danmark, søger nu en yderst kompetent Enterprise Architect, som skal sikre at Orifarm’s IT-strategi er sammenhængende med forretningsstrategien og herudover skal kunne sætte retningen fremadrettet.

Din rolle bliver sammen med Orifarm’s anden arkitekt at være trusted advisor på teknologien, supportere forretningsbehov med relevante og værdiskabende IT-løsninger og heriblandt at være de strategiske rådgivere på at understøtte forretningens strategiske mål, dette med stor fokus på at skabe resultater for forretning.

Dine nøgleopgaver

 • Sikre at IT-strategien er sammenhængende med forretningsstrategien
 • Udarbejde og implementere arkitekturprincipper, guidelines og guardrails (risici)
 • Samtidig udvikle og vedligeholde visionerne, samt i fællesskab med den anden Enterprise Architect at udarbejde og implementere teknologi roadmaps
 • Sikre et højt niveau i forhold til guidelines og best practicemetoden inden for udvikling af IT-løsninger hos Orifarm
 • Give et godt med- og modspil til key stakeholders og forretningen generelt
 • Sikre at der er et godt overblik over Orifarms applikationslandskaber
 • Sikre at den aktuelle IT-strategi er kendt blandt arkitekter og projektledere hos Orifarm
 • At arbejde målrettet med arkitekturmodenhed
 • Identificere nye behov

Hvem er du?

Vi ser gerne, at du:

 • Har minimum 5 års erfaring fra lignende Enterprise Architect stilling hos en større virksomhed
 • God uddannelsesmæssig samt IT-relateret baggrund fx cand.it., master i IT-ledelse, master i “Information Management” eller lignende
 • Besidder et godt holistisk mindset, med evnen til at gå i dybden og du har klare holdninger til dit fag
 • Har erfaring med Microsoft platformen og måske ArchiMate
 • Er certificeret i Enterprise arkitektur fx TOGAF
 • Kender til klassiske EA-dyder, fx “Business Capability Mapping”, “Architecture Governance” og målbilleder
 • Kender til, og har arbejdet med, “Application Portfolio Management”
 • Mestrer engelsk i både skrift og tale

Derudover drives du af at nå resultater og deadlines uden at gå på kompromis med kvaliteten, ligesom du har en positiv indstilling og ikke lader dig slå ud af forhindringer. Da rollen indebærer en bred kontaktflade både internt og eksternt, er det en vigtig forudsætning, at du trives godt med dette og evner at kommunikere med mange forskellige mennesker.

Om Orifarm

Da Orifarm blev grundlagt af Birgitte og Hans Bøgh-Sørensen i 1994, var det på baggrund af en stærk entreprenørånd og store ambitioner. Og det har præget virksomheden lige siden. Orifarm er hele tiden på udkig efter nye muligheder og forretningsområder at investere i. Deres formål er at skabe konkurrence på markedet, levere besparelser for samfundet og sikre kvalitet og værdi til forbrugerne. De sætter en ære i at være gode kolleger, og sammen udvikler de sig til hele tiden at præstere bedre og tænke innovativt.

Orifarm operer inden for tre forretningsområder: Parallelimport, Generika og New Bizz. De er klart den største parallelimportør af lægemidler i Europa og den største leverandør af lægemidler i Danmark. De står stærkt på det generiske marked i Norden som den største producent af håndkøbsmedicin i Danmark. I deres produktportefølje har de velkendte brands som Pamol, Kodimagnyl og Apovit, og de har et mål om at udvide deres forretning endnu mere ved at udforske nye muligheder inden for lægemidler.

Orifarm tilbyder

I Orifarm lægger de stor vægt på din professionelle såvel som personlige udvikling og på at give dig muligheden for at bringe alle dine kompetencer i spil.

Orifarm tilbyder løn efter kvalifikation og en attraktiv sundheds- og kantineordning. Derudover afholder de løbende sociale arrangementer både i og udenfor arbejdstid.

Det praktiske

Twins Consulting står for rekrutteringen, så send gerne dit CV og giv os et kald hellere i dag end i morgen.

Vær opmærksom på, at samtaler vil blive afholdt løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-Sourcing Specialist Thomas Bruun på +45 22 20 28 29.

Send gerne dit CV til Thomas Bruun på tb@twins.dk.

Ansøgningsfrist:

 1. april 2022

Information

Geografi - Odense