Full-Stack Udvikler / Konsulent (Visma / Aarhus C)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

Vil DU være med til at skabe værdi for Visma Consultings kunder?

Visma vækster og søger derfor erfarne og dygtige konsulenter indenfor Full-Stack udvikling (med hjertet i back-enden).

Visma’s konsulenter er specialister i at sætte sig ind i kundernes projekter og ved, hvordan de kan hjælpe med at sætte fart i både kundernes ideer og deres forretning.

Spørger du dig selv, hvor du kender Visma fra… så ja, Visma leverer langt mere end bare lønsedler, de står blandt meget andet f.eks. for Sygesikrings og Kørekorts Appen, men Visma bevæger sig nu også ind på det private marked og de har dejligt travlt.

Ønsker du at gøre en forskel for både samfundet, fantastiske kunder og for dine kolleger, så kig nærmere her.

Vi søger dig, der brænder for det, du laver og tænder på nye teknologier. Dig, der kan lide at sparre med både kunder og teamet. Dig, der går op i at levere god kvalitet og får tid til dette. Altså kort fortalt dig, der ønsker at gøre en forskel!

Opgaven

Har du lyst til at arbejde tæt sammen med kunden, sammen med dit team fra Visma Consulting og kerer du dig om at levere software som bliver brugt af mange mennesker?

Har du både indgående (erhvervs) erfaring og lyst til at arbejde med Microsoft stacken og kode i .Net Core/. NET & C# og Azure… så læs videre!

Hos Visma er det essentielt, at du også har lyst til at løfte dine kolleger, da vi sætter en ære i også til at give plads til junioren… men bare rolig, du bliver ikke den mest kompetente, da vi også sikrer din videreudvikling.

Vi kan tilbyde dig en alsidig stilling, hvor du arbejder i et agilt miljø med Scrum og ud fra SOLID Principperne.

I et fantastisk miljø på havnen i Århus med masser af plads og 25 gode, humoristiske kolleger, som alle bliver godt forkælet og som alle værdsætter god, tillidsbaseret ledelse. Visma har respekt for forskellighed og ser det som en styrke ud fra devisen, at vi er forskellige som mennesker og derfor insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs IT-karriere med et liv ved siden af.

Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på, dét, der gør forskellen. For os, for vores kunder og for samfundet. Og vi bliver ved med at dyrke og investere, så vi sammen bidrager til at digitalisere Danmark.

Det er en fast konsulent stilling og den har derfor attraktive vilkår for dig, der ønsker at flytte bjerge for kunderne.

Mere formelt om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. Man tænker i hverdagen sjældent over, hvor stor en virksomhed Visma er, men nærmere at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vismas produkter gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder de for at styrke det samfund, de er en del af. De er sat i verden for at levere vækst. Det er deres opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at de både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer.

Deres udsyn er bredt. De kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Udviklingsmuligheder i Visma

Visma er ikke som andre virksomheder. Du bliver ikke kun en del af én virksomhed. Du bliver en del af en føderation af virksomheder under Visma gruppen, som på nuværende tidspunkt består af 200+ virksomheder. Alle med unikke styrker, der skaber værdi på tværs af det samlede økosystem, og giver gode udviklingsmuligheder for både Visma medarbejdere og kunder, private som offentlige.

Som medarbejder i Visma kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, med kontinuerlig mulighed for at udvikle dine kompetencer. De har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidig er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter. De investerer i din udvikling og du kan selv vælge at investere yderligere! De kalder det en verden af muligheder. Du kommer også til at dele fagligt netværk med 13.000 andre kolleger i Europa fra Visma gruppen, og har adgang til alt fra online læringsplatforme til faglige netværk, webinars og meget meget mere i deres interne community. De deler også gerne deres viden med resten af verden via deres Techtalks!

Send os dit CV i dag…

Vi hos Twins Recruitment er rekrutteringspartner på denne stilling, vi kender Visma Consulting og dine kommende kolleger rigtig godt. Vi hjælper dig igennem hele processen, og matcher dig med virksomheden, så I begge er glade for valget af hinanden.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte IT Sourcing Specialist Thomas Bruun på tlf. 22 20 28 29 eller sende dit CV til tb@twins.dk.

Vi holder samtaler løbende. Alle, der kontakter Twins, bliver behandlet fortroligt.

Opstart hurtigst muligt!

Information

Geografi - Aarhus C