IT Administrator (Hillerød Forsyning)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

Brænder du for at vejlede og hjælpe dine kolleger med deres IT-udfordringer? Kan du sætte retning og være en drivkraft i projekter, der indeholder IT elementer? Kan du sætte strøm til processer og IT-understøttede projekter? Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen

Der er tale om en meget bred stilling. Du skal være i stand til at have det store overblik og være med til at sætte IT-retningen for Hillerød Forsyning. Samtidig står du også for den daglige support til vores administrative brugere, hvor det handler om at få dagligdags ting til at fungere og sikre at medarbejdernes IT fungerer bedst muligt. Opgaverne omfatter alt fra nulstilling af koder til hjælp med opsætningsændringer i Outlook og til AV-udstyr i mødelokaler mm.

Du vil have kontakten til IT-relaterede samarbejdspartnere, og din opgave er at sikre et godt samarbejde og afstemme forventninger mellem Hillerød Forsyning og samarbejdspartneren.

Du kommer også til at arbejde i en projektlederrolle, hvor du håndterer og sikrer IT-sikkerheden ved Hillerød Forsyning, herunder IT-beredskabsplaner, sikkerhedsanalyser mm. sammen med IT-teamet.

Derudover vil der være følgende opgaver:

  • Koordinering og projektstyring af større og mindre IT-opgaver
  • Indkøb og klargøring af udstyr til nye medarbejder
  • Løbende udskiftning af udtjent/defekt udstyr
  • Overblik over IT, telefoni og internet (herunder MPLS) struktur
  • Service af internt serverudstyr i serverrum.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant IT-uddannelse eller relevant erfaring. Du ved lidt om det meste og du er god til at sætte dig ind i nye områder.

Du har et godt kendskab til Microsoft teknologierne og infrastrukturer.

Du er udadvendt og imødekommende, og du trives i et samarbejdsorienteret miljø, hvor du arbejder selvstændigt og struktureret. Din positive energi gør, at du gerne varetager en funktion, hvor du skal dele ud af din viden, og du formår at gøre komplekse og tekniske budskaber nemt forståeligt.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Er god til at finde løsninger, og du har fokus på, hvad der er bedst for virksomheden
  • Er kvalitetsbevidst, effektiv og serviceminded
  • Har særdeles gode samarbejdsevner og er dygtig til at skabe gode relationer
  • Sætter pris på og bidrager til et godt socialt arbejdsmiljø i en organisation med en uformel omgangstone

Vi tilbyder

Et spændende job med mening i en organisation, der løser samfundsmæssigt vigtige opgaver og bidrager til den grønne omstilling og at overlevere et bæredygtigt Hillerød til den næste generation.

Du får en dynamisk hverdag, og du har gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får et bredt arbejdsfællesskab med engagerede og tværfaglige kolleger.

Fastansættelse i en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge med ansættelse efter gældende overenskomst.

En aktiv personaleforening, gode kolleger overalt i organisationen, frokostordning, samt sundhedsforsikring.

Vi har i Hillerød Forsyning fokus på at være en attraktiv arbejdsplads. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder i virksomheden føler dig som en del af et stærkt team, hvor vi sparrer og samarbejder om det faglige, men hvor der også er god plads til latter og en uhøjtidelig omgangstone – også når der er travlt.

Ansøgning og tiltrædelse

Vi samarbejder med Twins Recruitment på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt Recruitment Specialist og Headhunter Mashiah Moltrup-Ryom på mmr@twins.dk eller tlf. 22 18 70 30. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send meget gerne dit CV til Sourcing Manager Lars Thorborg på lt@twins.dk.

Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Hillerød Forsyning

Hillerød Forsyning understøtter kundernes sundhed og hverdagsliv, både i dag og i fremtiden, ved at levere rent vand og varme samt håndtere spildevand og affald på en miljømæssig, ressourcemæssig og økonomisk bæredygtig måde.

Vi er en dynamisk multiforsyningsvirksomhed med ca. 150 engagerede medarbejdere.

Læs mere om Hillerød Forsyning på www.hillerodforsyning.dk.

Information

Geografi - Hillerød

Mashiah-Moltrup-Ryom-200

Mashiah Moltrup-Ryom

IT Rekrutteringsspecialist & Headhunter​

Skriv eller ring til Mashiah for en uforpligtende dialog

Vi sidder klar