Kompetenceleder - IT-Udvikling (Seges / Aarhus)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

SEGES Digital søger i en nyoprettet stilling en Kompetenceleder for IT-udviklerne, der vil være med til at sikre værdiskabende digitale løsninger til landbrugs- og fødevaresektoren.

Brænder du for at udvikle dine medarbejderes kompetencer, samt sikre at de rette færdigheder kommer i spil – og vil du bidrage til at sætte og udvikle de bedste hold for at styrke udviklingen indenfor IT?

Så har vi et spændende job til dig!

Vi søger i SEGES Digital en erfaren personaleleder med lyst og evne til at bidrage til udvikling af værdiskabende digitale løsninger til kunder i ind- og udland. Vi har stort fokus på klima, bæredygtighed og ressourceudnyttelse.

Vi søger en Kompetenceleder, som skal sikre at vores medarbejdere har de rette forudsætninger for at skabe de bedste løsninger på markedet, og i samarbejde med vores Scrum Masters, at vores selvledende leveranceteams leverer værdiskabende løsninger af høj kvalitet for vores kunder.

Din arbejdsopgave

Som Kompetenceleder vil du indgå i et team på i alt 8 Kompetenceledere. Selvom I har hver jeres gruppe af direkte referencer, forventes det, at I samarbejder og koordinerer jeres indsats. Det vil være jer i fællesskab, som sikrer at de rette kompetencer er til stede i vores leveranceteams.

Det forventes, at du har tæt kontakt til de forretningsansvarlige og at samarbejdet med forretningen prioriteres højt.

Som Kompetenceleder vil du få reference til en Business Owner (afdelingschef), og du vil blive en vigtig del af et stærkt og samlet ledelsesteam på tværs af forretning og personaleledelse i SEGES Digital.

Om stillingen

Du vil få personaleansvar for ca. 30 medarbejdere, som alle har baggrund inden for IT-udvikling, og ikke mindst en bred værktøjskasse som typisk indeholder mange Microsoft værktøjer.

Du har været vant til at bevæge dig i udviklingsmiljøer, der er agile. Du forstår, hvad udviklerne taler om, når der snakkes kodesprog og it-udviklingsværktøjer. Det er også en fordel, hvis du har kendskab til IT-arkitektur.

Du kender til rollen som IT-udvikler og måske har du endda selv startet din karriere i denne rolle?

Din profil

  • Du har solid erfaring med personaleledelse, enten fra IT-branchen eller fra en større virksomhed, som udvikler digitale løsninger
  • Du har erfaring med agil ledelse
  • Du har erfaring med agile udviklingsprincipper og værdier
  • Du er en åben og empatisk person med gode kommunikationsevner
  • Du er motiverende og brænder for at udvikle dine medarbejdere igennem såvel coaching som mentoring
  • Det giver dig energi at udvikle dine medarbejdere og understøtte deres arbejdsmæssige og faglige ønsker og drømme

Om os

SEGES Digital er et forretningsområde i SEGES, landbrugets innovations- og udviklingshus (under Landbrug & Fødevarer) med ca. 170 medarbejdere og en omsætning på ca. 200 MDKK. Vi udvikler digitale værktøjer og løsninger til et helt erhverv, særligt indenfor planteproduktion, økonomi og kvæg. Hos SEGES kobler vi høj agrofaglig viden med IT-udvikling i særklasse, hvilket er én af de ting som gør os unikke. Vi arbejder med agile udviklingsprincipper, inspireret af SAFe, som blev implementeret i efteråret 2018.

Søg jobbet

Twins Recruitment er rekrutteringspartner på denne stilling, vi kender Seges og dine kommende kolleger rigtig godt.

Twins hjælper dig igennem hele processen og matcher dig med virksomheden, således at alle bliver glade for valget af / matchet med hinanden.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Markedschef Tanja Kaysen på tlf. 3086 3400 eller mail: tka@twins.dk.
Mail gerne dit CV til Tanja Kaysen på tka@twins.dk.

Vi holder samtaler løbende.

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Det danske fødevareerhverv har en vision om at være klimaneutralt i 2050. Sammen med vores medlemmer fra landbruget, fødevare- og agroindustrien, vil vi vise, at der findes en økonomisk bæredygtig vej til en klimaneutral fødevareproduktion. Som repræsentant for hele fødevareklyngen med 186.000 beskæftigede og en eksport på 166 milliarder, repræsenterer vi en værdikæde med tyngde og vilje til at finde løsninger på verdens klimaudfordringer i tæt samspil med resten af DanmarkLæs mere på www.lf.dk

Mød nogle af vores medarbejdere her.

 

Information

Geografi - Aarhus