Nysgerrig og engageret Java-udvikler med lyst til at arbejde med cloud (Forsikring & Pension / København)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

Kunne du tænke dig at være en del af et lille dynamisk team, der er dedikeret til at gøre en forskel for forsikringsselskaber og autoværksteder? Er du nysgerrig, og savner du udfordringer? Så vil vi meget gerne møde dig.

Om jobbet

Du bliver en del af vores Autotaksteam, som pt. består af 3 udviklere og 1-2 eksterne konsulenter. Autotaks er forsikringsselskabernes fælles skadesopgørelsessystem og anvendes af alle forsikringsselskaber og autoværksteder i Danmark. Hvert år opgøres ca. 550.000 bilskader i Autotaks til mere end 8 mia. kr. i samlede reparationsudgifter. Autotaks består af en webapplikation samt et REST Api. Vi har ca. 10-14 millioner requests om dagen og håndterer ca. 45-50 millioner billeder.

Vi er et lille udviklerteam, og hos os har du mulighed for at arbejde med både frontend og backend. Vi arbejder med scrum som projektform. Det betyder, at du ikke bliver overladt til dig selv, men at du har dygtige kolleger tæt på, som altid er klar til sparring. Vi er ambitiøse, og sætter en ære i, at systemet bygger på de bedst mulige teknologier. Derfor bruger vi også tid på at teste nye teknologier og versioner af, så vi hele tiden har en moderne platform.

Vi har en cloud first strategi og det er planen, at Autotakssystemet i løbet af 2022 skal flyttes til Azure Spring Cloud og Oracle cloud. Derfor vil det være en fordel hvis du har erfaring med Spring Cloud eller lignende.

Udover Cloudrejsen har systemet en lang backlog indeholdende nye feature, mere automatisering og løbende teknologisikring – så opgaverne er mange og alt efter dine kompetencer og interesse har du stor medindflydelse på hvilke opgaver i sprintet som passer bedst til dig.

Udover nogle spændende opgaver tilbyder vi:

 • Et arbejdsmiljø der er kendetegnet ved faglig sparring, nyeste teknologier, en uformel omgangstone og hurtigt beslutningsproces
 • Dygtige kolleger – du bliver en del af IT-afdelingen på 20 mand og 2-3 eksterne konsulenter
 • Gode udviklings- og uddannelsesmuligheder
 • God pension, sundhedsforsikring, ulykkesforsikring og 7 ugers fri
 • God kantine med frokost, morgenmad og meget mere
 • En arbejdsplads med stærkt sammenhold, fredagsbar og firmafester

Du kommer med:

 • en bachelor, kandidat eller tilsvarende erfaring inden for softwareudvikling
 • gode kompetencer inden for Java, Spring, Hibernate og SQL
 • lyst til at arbejde med Azure Cloud, Angular, TypeScript, Maven, Linux og Tomcat
 • faglig nysgerrighed og initiativ
 • lyst til at samarbejde
 • gode kundskaber i dansk

Om os

Forsikring & Pension er brancheorganisationen for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark, og vi arbejder hver dag for at skabe størst mulig værdi for vores medlemmer – så de kan skabe størst mulig værdi for deres kunder, danskerne. Det gør vi både ved at udvikle og levere værktøjer og løsninger til vores medlemmer og ved at arbejde for, at vi nu og i fremtiden har en stærk og velfungerende forsikrings- og pensionssektor. Det er vigtigt for vores velfærdssamfund.

Hos Forsikring & Pension kommer du til at arbejde sammen med 140 kollegaer i Tuborg Havn. Vi værner om den høje faglighed, da den er afgørende for, at vi kan varetage forsikrings- og pensionsbranchens interesser. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, og at vi har det godt sammen. Derfor arbejder vi løbende på, at Forsikring & Pension er en god og sund arbejdsplads, hvor vi trives. Det betyder også, at vi har fokus på kompetenceudvikling og dine muligheder for at præge, hvordan dine arbejdsopgaver skal udvikle og udfolde sig.

Læs mere om Forsikring & Pension som arbejdsplads på www.forsikringogpension.dk.

Ansøgning og tiltrædelse

Vi samarbejder med Twins Recruitment på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt Recruitment Specialist og Headhunter Mashiah Moltrup-Ryom på mmr@twins.dk eller tlf. 22 18 70 30. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vil du tages i betragtning, må du meget gerne sende dit CV til Lars Thorborg, Sourcing Manager på lt@twins.dk.

Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om Forsikring & Pension som arbejdsplads.

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaber. Vi arbejder for, at branchen opleves som en betydelig aktør, der bidrager konstruktivt med at skabe tryghed og til at løse velfærdssamfundets udfordringer.

Information

Geografi - København

Mashiah-Moltrup-Ryom-200

Mashiah Moltrup-Ryom

IT Rekrutteringsspecialist & Headhunter​

Skriv eller ring til Mashiah for en uforpligtende dialog

Vi sidder klar