OT Specialist (SRO) til produktionsdriften (Hillerød Forsyning)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

Har du lyst til at arbejde med styring, regulering og overvågning, og har du tillige stor erfaring med det, skal du endelig læse videre.

Vi søger en OT (Operational Technology) Specialist, som har lyst til indgå i IT-afdelingen, og arbejde med fokus på vores driftsorganisation og produktionssystemerne i driftsselskaberne. Du vil få en central rolle i forhold til vores SRO-systemer og netværk i produktionen.

Hillerød Forsyning er i færd med at lægge en strategi for vores IT på produktionsområdet, så du vil få mulighed for at være en del af projektet sammen med vores rådgivere og driftsorganisation.

Om stillingen

Stillingen er meget alsidig, og du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger i vores driftsområder. Du skal være med til at sikre stabil drift på produktionsområdet og et sikkert netværk, så vi kan levere 24/7 i et veldokumenteret set-up med fælles standarder.

Hillerød Forsyning arbejder på mange store projekter og grøn omstilling af produktion. Vi skal bl.a. etablere et vandværk. Det nye anlæg skal ligeledes serviceres, og du kommer i denne forbindelse til at være med til at lave et set-up, som giver bedre overblik og mulighed for en bedre og mere sikker administration.

Du vil blive sparringspartner og ansvarlig for dokumentation af anlæggenes driftssikkerhed og tilstand, og du kan byde ind i forhold til OT beredskabsplaner og sikkerhedsanalyser til IT teamet.

Derudover vil der være følgende opgaver:

  • Udfærdige og implementere fælles standarder og systematikker
  • Deltage i gennemførsel af IT-strategi på produktionsområderne
  • Afrapportere til kolleger i IT, driften og i projektafdelingen
  • Sikre effektivt samarbejde med rådgivere og leverandører
  • Sikre at der er stabil drift 24/7 bl.a. ved overvågning, fejlsøgning og kvalitetssikring

Om dig

Du har faglig baggrund som IT-supporter/Tekniker, i en forsynings- eller produktionsvirksomhed, hvor automation og PLC-styring er en del af den daglige drift.

Du har indgående viden og erfaring med OPC, SQL og SCADA/SRO-systemer som f.eks. IGSS.
Det er et plus, hvis du har viden om Microsoft teknologierne, infrastrukturer og datakommunikation, men ikke et must.

Du er udadvendt og imødekommende, og du trives i en funktion, hvor du skal dele ud af din viden. Du arbejder selvstændigt og struktureret, og du er god til at finde løsninger.

Du er en engageret og ansvarsfuld teamplayer – og du har fokus på, hvad der er bedst for virksomheden.

Derudover forventer vi, at du:

  • Kan danne dig et godt overblik og gå til opgaverne på en struktureret og analytisk måde
  • Er kvalitetsbevidst, effektiv og serviceminded
  • Har særdeles gode samarbejdsevner og er dygtig til at skabe gode relationer
  • Sætter pris på og bidrager til et godt socialt arbejdsmiljø i en organisation med en uformel omgangstone

Vi tilbyder

Et spændende job med mening i en organisation, der løser samfundsmæssigt vigtige opgaver og bidrager til den grønne omstilling og at overlevere et bæredygtigt Hillerød til den næste generation.

Du får en dynamisk hverdag, og du har gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får et bredt arbejdsfællesskab med engagerede og tværfaglige kolleger.

Fastansættelse i en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge med ansættelse efter gældende overenskomst.

En aktiv personaleforening, gode kolleger overalt i organisationen, frokostordning, samt sundhedsforsikring.

Vi har i Hillerød Forsyning fokus på at være en attraktiv arbejdsplads. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder i virksomheden føler dig som en del af et stærkt team, hvor vi sparrer og samarbejder om det faglige, men hvor der også er god plads til latter og en uhøjtidelig omgangstone – også når der er travlt.

Ansøgning og tiltrædelse

Vi samarbejder med Twins Recruitment på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt Recruitment Specialist og Headhunter Mashiah Moltrup-Ryom på mmr@twins.dk eller tlf. 22 18 70 30. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send meget gerne dit CV til Sourcing Manager Lars Thorborg på lt@twins.dk.

Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Hillerød Forsyning

Hillerød Forsyning understøtter kundernes sundhed og hverdagsliv, både i dag og i fremtiden, ved at levere rent vand og varme samt håndtere spildevand og affald på en miljømæssig, ressourcemæssig og økonomisk bæredygtig måde.

Vi er en dynamisk multiforsyningsvirksomhed med ca. 160 engagerede medarbejdere.

Læs mere om Hillerød Forsyning på www.hillerodforsyning.dk.

Information

Geografi - Hillerød