Product Owner med stærk forretningsmæssig forståelse (GF Forsikring / Odense)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

Proces er en nyere afdeling i GF Forsikring, og vi er ikke så mange, men vi har en stor kontaktflade til hele organisationen. Vores opgave er helt grundlæggende at være med til at sikre, at alt hvad vi laver i GF Forsikring skaber størst mulig værdi med afsæt i vores medlemmers behov. Vi designer processer og løsninger og sikrer en god overlevering af forretningens behov til IT-afdelingen.

Procesafdelingen består pt. af en afdelingschef, en EX’er (Experience Designer), en forretningsanalytiker, en proceskonsulent, to Product Owners og en studentermedhjælper. Lige nu arbejder vi desuden på at rekruttere endnu en PO’er, som kan sikre, at vores IT-leverancer skaber den ønskede forretningsmæssige værdi.

Dine arbejdsområder

I det daglige bliver du tilknyttet et Scrum team eller et Leveranceteam. Vi arbejder agilt og i rammen af SAFe, og din rolle bliver at forstå og udfordre forretningens behov og repræsentere forretningen i udviklingsarbejdet. Du skal være med til at sikre, at produktet bliver, som forretningen gerne vil have det.

Dine opgaver:

  • Ansvarlig for egen product backlog, herunder nedbrydning og prioritering
  • Ansvarlig for at maksimere værdiskabelsen og sikre en konsekvent værdifokuseret scoping
  • Ansvarlig for at sætte forretningsmæssig retning og kontekst for teamet, skabe følgeskab i opgaveløsningen og gå forrest i at sikre tværgående værdiskabelse
  • Være bindeled imellem IT og Forretningen og udfordre og argumentere, når der opstår interesse/prioriteringskonflikter

Vores forventninger til dig

Drømmescenariet er, at du har brancheerfaring krydret med teknisk forståelse og gode personlige egenskaber. Derudover ser vi gerne, at du:

  • Kan og tør udfordre både teamet og forretningen i forhold til ønsker og løsninger
  • Har erfaring med principperne og processerne omkring Scrum og gerne SAFe
  • Kan skabe bro til relevante stakeholders og samarbejdspartnere
  • Hylder fællesskabet og er med til at sikre det gode samarbejde

Du er desuden god til at arbejde i teams med fælles succes for øje, du er en dygtig relationsskaber, og du arbejder struktureret.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job i et miljø, hvor vi hver især løfter med vores forskellige faglighed og personlighed, men altid med fælles succes for øje. Vi vægter et godt, socialt sammenhold og en uformel omgangstone. Vi har fokus på dig som person og sætter den daglige trivsel højt. Derfor vil du få gavn af vores attraktive personaleforhold, som blandt andet giver dig en god pensions- og sundhedsordning, adgang til massørordning i GF Huset, rabatter på forsikringer og vores lækre og sunde frokostordning med mulighed for at købe aftensmad med hjem. Vi sørger også for at tilrettelægge et grundigt introduktionsforløb til dig, så vi sikrer dig de bedst mulige betingelser for at lykkes i jobbet.

Din arbejdsplads bliver GF Huset, Jernbanevej 65, 5210 Odense NV

Ansøgning

Vi samarbejder med Twins Recruitment på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt markedschef Tanja Kaysen på tka@twins.dk eller tlf. 30 86 34 00. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi har brug for dig hurtigst muligt. Send dit CV til IT Sourcing Specialist Thomas Bruun på tb@twins.dk. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vi glæder os til at høre fra dig!

 


 

GF Forsikring er et kundeejet selskab med mere end 300.000 kunder. Kunderne får hvert år del i overskuddet, og siden starten i 1967 er det blevet til tæt på 3 milliarder kroner. GF Forsikring har samtidig nogle af de mest tilfredse kunder i branchen. Det har vi vores mere end 650 dygtige og engagerede medarbejdere rundt i landet at takke for.

Information

Geografi - Odense