Selvkørende IT-Konsulent - Microsoft Server teknologier (ADDvision / Herlev)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

SELVKØRENDE IT-KONSULENT MED SPIDSKOMPETENCE I MICROSOFT SERVER TEKNOLOGIER SØGES

Bliv ADDvision’s nye IT-konsulent

Twins søger for ADDvision en IT-konsulent med solid viden om Microsofts serverteknologier til at hjælpe dem i infrastruktur-teamet med løbende effektivisering af deres kunders forretningsprocesser. Du har fundamentet i orden, nogle års erfaring og er helt tryg ved den selvstændige kontakt til kunderne, ligesom du heller ikke er ked af at køre ud og løse opgaverne på stedet.

ADDvision er totalleverandør og i infrastruktur-teamet tilbyder de alt inden for infrastrukturen: drift, hosting, cloudydelser, web, software, hardware, remote backup, overvågning af IT-systemer, håndtering af kritiske situationer og videreudvikling af systemerne. De er kundernes IT-medarbejder – eller IT-afdeling – eller kunderne benytter sig blot ind imellem af deres spidskompetencer. ADDvision er stolte af at sørge for, at kernen i kundens virksomhed er i form, så de hele tiden kan møde friske forretningsmæssige udfordringer.

Du bliver en del af teamet, som primært løser opgaver for kunder i Storkøbenhavn – og også kører ud til kunder på hele Sjælland. Arbejdsugerne er varierede, og en tommelfingerregel er, at du er ca. 50% af tiden ude hos vores kunder, og 50% af tiden på kontoret. Her er der dage med faste supportvagter, hvor både du og de er det smilende og hjælpsomme menneske, der svarer telefonen og hjælper med mindre supportopgaver.

… hvis du har følgende egenskaber:

  • Dit IT-fundament er i orden, allerhelst med en formel uddannelse. Er du typen, der bare kan opgaverne uden årene på skolebænken, vil vi gerne se certificeringer fra Microsoft, Azure og/eller VMWare.
  • Du kan demonstrere solide Windows Server-kompetencer kombineret med WMvare, både med design, fejlsøgning og implementering. Det er et plus, hvis du har erfaring med og kompetencer i et eller flere af følgende områder: Azure, Exchange, SQL, Office 365 og Hyper-V.
  • Du må gerne være forholdsvis ny på banen, men vi leder efter minimum 2-3 års erfaring fra IT-verdenen.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
  • Du har prøvet – og du kan lide – direkte kundekontakt, teknisk rådgivning og selvstændige konsulentopgaver. Proaktivitet, udadvendthed og gå-på-mod er nøgleord. Du bliver ikke altid fodret med opgaver; du planlægger og organiserer dit arbejde selvstændigt, fordi du er lyttende og selvkørende. Du er god til at omstille dig til skiftende omstændigheder og bevarer altid effektiviteten.
  • Du befinder dig godt i et professionelt team, for du er åben, løsningsorienteret og bygger gode samarbejdsrelationer. Du ved, hvornår det er en god idé at involvere andre i en opgave, og du motiveres af at arbejde aktivt sammen med dit team på at nå fælles mål. Samtidig er du god til at strukturere din viden og dele ud af den.
  • Du har kørekort og egen bil og er klar til at bruge den (efter statens takster), når du skal ud og udføre kundeopgaver.

Få gode vilkår og kolleger hos en af Danmarks bedste mindre arbejdspladser

ADDvision er en af den slags virksomheder, der udgør rygraden i det danske samfund. De har eksisteret i 20 år, er vokset og har udviklet sig løbende. De er skabt langt før de sociale mediers hype, og har altid lagt vægt på og lagt arbejde i at blive opfattet som reelle. Som nogen, der gør dét, de siger, de vil gøre. Som eksperter på deres felt. Deres solide og troværdige ry har bredt sig som ringe i vandet, og utroligt mange af deres kunder er kommet til dem på anbefaling af andre kunder. Det er de meget stolte af.

Hos ADDvision er de forretningskonsulenter, managementkonsulenter, systemarkitekter, projektledere og teknologiske eksperter. De har et omfattende erfaringsgrundlag og rådgiver om processer, workflows, teknologi, optimering, integrationer, automatisering, effektivitet og forretningsudvikling.

De har udviklet og leveret til nogle af de største i verden, til nogle af de mest specialiserede i Danmark og det offentlige Danmark – ERP-løsninger, integrationer, WMS, IT-infrastruktur, hosting, outsourcing, serviceaftaler, rådgivning m.m. Deres helt store styrke er, at de forstår tankegangen, DNA’et og forretningen i de driftige og dygtige virksomheder – især de, der udgør Danmarks rygrad: SMV’erne.

Som IT-konsulent hos ADDvision bliver du en del af et travlt og kreativt miljø med gode karriere- og udviklingsmuligheder. Samtidig kommer du til at arbejde med både velafprøvede og nye teknologier – og med nogle af de skarpeste profiler i branchen.

Du kommer til at sidde i storkontor med dine nye kolleger. De bruger flittigt hinanden til sparring, både før og efter de drager ud til kunderne.

ADDvision arbejder kontinuerligt på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle føler sig tilpas, så lønnen er naturligvis konkurrencedygtig og der er godt med faglige udfordringer. De gør meget ud af, at virksomheden fungerer socialt. I deres medarbejderklub er de sammen om forskellige aktiviteter og arrangementer.

Derudover tager de af og til en fordybelsesdag, hvor de deler deres erfaringer, og de holder løbende kurser og workshops om personlig og faglig udvikling – så de hele tiden optimerer både deres forretning og arbejdsmiljø.

Lad os høre fra dig

Er du klar til at tage det næste skridt i karrieren og kan se dig selv i rollen som IT Konsulent hos ADDvision, så tøv ikke med at kontakte IT Rekrutteringsspecialist & Headhunter Pia Ryander hos Twins Recruitment på tlf. 22 25 50 11 eller sende dit CV til IT Sourcing Manager Lars Thorborg på lt@twins.dk.
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Information

Geografi - Herlev