SENIOR FRONTEND-UDVIKLER TIL ALLER MEDIA I KØBENHAVN

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

  • Vil du være med til at flytte et af Danmarks største medie webmiljøer ind i fremtiden?
  • Har du solid erfaring med frontend udvikling og måske endda også på Backend?
  • Kan du se dig selv i et kompetent team i et moderne og innovativt mediehus i skønne og inspirerende omgivelser?

”Vi er ved at etablere nye teams, som kan bidrage til vores fremtidige rejse for vores brand sites. Du bliver derfor en del af et superfedt team, der er på en digital rejse. Dine nye kolleger er både nye og erfarne, men fælles for os er, at vi er et team i udvikling og løbende i gang med at finde frem til at arbejde endnu smartere,” fortæller Martin Christensen, Team Lead, Digital Factory.

INDFLYDELSE PÅ MORGENDAGENS BRANDSITES

Aller Medias nye afdeling, Digital Factory, er en del af området Digital Transformation med 20 kolleger. Lige nu er man i gang med en større transformation, hvor man deler produktteams ud på en række brand sites og går i retning af at blive endnu mere digitale.

Dit arbejde får primært indflydelse på de danske brand sites. Hos Aller arbejder man cloud-baseret og bruger AWS med Docker, der kører i ECS-cluster. Man anvender PHP, Node.js og JavaScript som de vigtigste programmeringssprog, og lige i øjeblikket arbejder man med Drupal, Laravel og Nuxt.js.

”Dit arbejde kommer især til at influere Se & Hør og Billedbladet, som er vores største digitale brands. Men det kan bestemt ikke afvises, at du kommer til at arbejde med andre brandsites på sigt også.” – Martin.

MEDIEBRANCHENS STÆRKESTE HOLD

Dit nye team, Digital Factory, består af 3 udviklere og Ads-specialister, SEO-specialister, dataanalytikere og 1 Product owner. Hos Aller Media går man op i tæt samarbejde, da man ved, at det kun er i fællesskab, at man opnår de bedste resultater. Og så værdsættes humor – for det skal være sjovt at gå på arbejde.

Der er et tæt samarbejde på tværs af forretningen og et uhøjtideligt og professionelt team, der sparrer og opererer på et højt fagligt niveau på Havneholmen i København.

ERFAREN KOLLEGA MED AMBITIONER

  • Du har 5+ års erfaring fra en lignende rolle, hvor du har arbejdet med node.js/Javascript samt HTML og CSS.
  • Erfaring med AWS er en fordel, men ikke et krav.
  • Du må meget gerne have interesse i TypeScript, Nuxt.js og Vue.
  • Du er vant til at arbejde agilt.
  • Du er i stand til at omsætte forretningskrav til tekniske løsninger.
  • Du kan godt lide at udforske nye teknologier og rammer og er ikke bange for at stikke næsen ind i noget helt nyt og ukendt.

VI TILBYDER

Hos Aller Media tilbydes pensionsordning, massageordning, fester, gratis frugt og fælles morgenmad. Kontoret ligger lige ved siden af ​​Fisketorvet med en smuk udsigt ud over kanalen. Man tilbyder også sundhedsordning, adgang til alle Allers magasiner og ugeblade både digitalt og i print samt en høj grad af et fleksibelt arbejdsmiljø. Hver anden fredag ​​har man en personlig udviklingsdag kaldet “Hackday”, hvor det er helt gratis at se på nye teknologier.

”Vi har nogle rigtig fede rammer og meget glæde af vores Hackdays. De er med til, at vi hele tiden følger med og er klar til at løse morgendagens udfordringer.” – Martin.

Information