SQL/SSIS Specialist (Orifarm / Odense)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

Har du lyst til at arbejde for nok Danmarks bedste virksomhed?

Så kig her… vi søger dig som brænder for Data platforme, hvor du i stillingen her får mulighed for at sætte dit aftryk og administrere og udvikle dataplatforme, der sikrer, at data er tilgængelige for at understøtte forretningen.

Hvis dette gælder for dig, så er du måske det nye teammedlem i Orifarms BI-team.

Om jobbet

Du får mulighed for at arbejde sammen med et innovativ team og en moderne chef der gør alt for at du får succes i din stilling.

BI team Manager Lars Nisted Møller Christensen er kendt for at være en chef der lytter, der er reelt interesseret/ passioneret og som løfter teamet til nye højder fagligt, men vigtigst af alt tror på tillidsbaseret ledelse.

Hos Orifarm bliver du en del af et lille dedikeret team, hvor du administrerer og udvikler den eksterne dataplatform.

Den eksterne dataplatform udtrækker data fra eksterne datakilder, importerer dataene til SQL datavarehuse og udgiver dataene i en generisk struktur, så Orifarm IT-systemer og Orifarm Business users kan forbruge dataene.

Eksterne datateam er en del af datakøbsprocessen, den daglige datadrift og i kommunikationen med dataejerne i Orifarm.

Teamet

Du kommer til at indgå i et veletableret BI-team som består af 6 medlemmer, der arbejder tæt sammen med resten af ​​IT-afdelingen; i alt 70 personer i Danmark, Tyskland og Tjekkiet.

BI-teamet er ansvarligt for at levere business intelligence-partnere til Orifarm Group-afdelingerne i hele Europa. De nyder en uformel atmosfære, og åbenhed er en væsentlig del af deres fundament.

De er alle nysgerrige og begejstrede for ny teknologi og stræber efter at arbejde med de nyeste værktøjer. De brænder for deres arbejde og mulighederne for BI og sparre med hinanden for at få de bedste resultater.

Faglig udvikling er et omdrejningspunkt i BI-teamet. De får tid til at udvikle deres færdigheder og lære nye teknologier og bedste praksis, så de altid kan levere det bedste slutprodukt.

Hvem er du?

Du har først og fremmest passion og lyst til at gøre en stor forskel i dit arbejde

  • Du har minimum 2 års erfaring med at udvikle og implementere Microsoft SSIS-løsninger
  • Du har minimum 2 års erfaring med at udvikle og implementere data Warehouse på SQL server
  • Du trives med at arbejde i miljøer, hvor struktur og orden er afgørende
  • Du er en teamplayer med en positiv indstilling, der har fokus på at nå virksomhedens mål
  • Du er proaktiv i din tilgang og besidder et stort drive kombineret med initiativ og fleksibilitet
  • Du arbejder selvstændigt og kan træffe beslutninger ud fra din viden om virksomheden, afdelingerne og processerne

Vigtigst af alt har du en holdning til det, du laver og vi lytter gerne til gode input.

Du har lyst til at gøre karriere i en international virksomhed, som mener at IT er vejen frem for at Orifarm inden for den nærmeste fremtid bliver den største aktør i Europa.

Du kommunikerer flydende på engelsk, både skriftligt og mundtligt

Arbejde hos Orifarm

Når du arbejder hos Orifarm, er du ikke kun en del af en dynamisk, international og voksende organisation. Du er også en del af en virksomhed, der har fokus på dig.

Hos Orifarm mener de, at en høj grad af motivation er nøglen til at sikre virksomhedens fremtidige udvikling og nå deres mål, så det er vigtigt for dem, at personlige forhåbninger og fælles mål går hånd i hånd. De værdsætter både din faglige og personlige vækst, og at du får chancen for at bruge alle dine kompetencer.

De stræber efter at skabe et behageligt arbejdsmiljø for alle og tilskynder til en åben og ærlig kultur, hvor feedback og dialog er centrale dele af det daglige arbejde. De tilbyder også sociale aktiviteter for både dig og din familie.

Interesseret?

Denne rekruttering varetages af Twins Recruitment og vi kender både Orifarm og dine kommende kollegaer rigtig godt. Vi hjælper dig igennem en hurtig proces og sørger for, at matchet er det rigtige for både dig og Orifarm.

Hvis Orifarm og denne stilling har fanget din interesse, så kontakt Trusted advisor fra Twins Tanja Kaysen på +45 30 86 34 00 eller send dit CV til tka@twins.dk.

…. Hellere i dag end i morgen!

Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Om Orifarm

Med udgangspunkt i en stærk iværksættermission blev Orifarm grundlagt i 1994 af Birgitte og Hans Bøgh-Sørensen. Den bagvedliggende explorer-ånd præger stadig virksomheden, og med høje ambitioner leder de hele tiden efter nye muligheder og forretningsområder at investere i. Deres formål med at være er at skabe konkurrence og give vigtige besparelser for samfundet og at sikre bedre værdi for pengene for forbrugere. De stræber efter at få dette til at ske, mens de insisterer på at være gode kollegaer, forbedre sig sammen, hjælpe hinanden og innovere.

De opererer inden for tre hovedforretningsområder: Parallelimport, Generics og New Bizz. De er den største parallelimportør af lægemidler i Europa og den største leverandør af lægemidler i Danmark. De har en stærk position i Generics i Norden, idet de er den største producent af håndkøbsmedicin i Danmark. Deres portefølje indeholder kendte mærker som Pamol, Kodimagnyl og Apovit. Inden for New Bizz sigter de efter at udvide deres forretning ved at udforske nye muligheder inden for lægemidler.

Information

Geografi - Odense