Backend .NET udvikler til moderne webløsninger (Forsikring og Pension / København)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

Har du lyst til at arbejde med udvikling af moderne og brugervenlige websites og forbrugerværktøjer, primært backend udvikling, skal du endelig læse videre. Forsikring og Pension søger lige netop dig, som har lyst til at indgå i et erfarent, ansvarsbevidst og nærværende udviklingsteam. Vi har travlt, men lægger vægt på at have en udfordrende og sjov hverdag.

Teamet består af 4-5 udviklere og en scrum master, som sammen har ansvaret for ny- og videreudvikling af alle vores websites og forbrugerværktøjer, som fx forsikringsguiden.dk, faktaompension.dk, forsikringsvejret.dk, sikringsguiden.dk, men også vores hovedsite fogp.dk, medlemsnet og andre webbaserede administrative værktøjer, som understøtter organisationen.

I teamet har vi mange parallelle aktiviteter kørende. Vi benytter Scrum som arbejdsform, og arbejder altid efter at sikre en succesfuld implementering af vores løsninger. Du vil få stor indflydelse på valg af værktøjer og udviklingsmetoder, som kan understøtte, at vores løsninger hele tiden følger den teknologiske udvikling. I sidste ende er målet altid, at organisationens ønsker og krav omsættes til digitale løsninger i verdensklasse.

I IT-afdelingen er vi 20 medarbejdere der, udover udvikling af digitale websiteløsninger, udvikler og driver komplekse brancheløsninger som Autotaks, EDI og Pensionsinfo.

Din profil

Vi forestiller os, at du:

 • er datalog eller har tilsvarende uddannelse eller erfaring
 • har stor erfaring med softwareudvikling i .NET C# og NET/MVC
 • har erfaring med MSSQL
 • har erfaring med Azure, Devops, Git, automatiserede test og implementering
 • har kendskab til HTML5, CSS JavaScript, Jquery, JavaScript, Angular
 • er rutineret bruger af Visual Studio
 • kan se opgaver både fra et teknisk og et brugermæssigt perspektiv.

Personligt er du:

 • en teamplayer, og du trives i et miljø, hvor du både er udvikler og aktiv sparringspartner for brugere/samarbejdspartnere
 • ansvarsfuld og fungerer godt i samarbejde med andre fagpersoner
 • initiativrig og byder ind med dine holdninger og ideer.
 • positiv og ambitiøs

Om Forsikring og Pension

Forsikring & Pension er brancheorganisationen for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark, og vi arbejder hver dag for at skabe størst mulig værdi for vores medlemmer – så de kan skabe størst mulig værdi for deres kunder, danskerne. Det gør vi både ved at udvikle og levere værktøjer og løsninger til vores medlemmer og ved at arbejde for, at vi nu og i fremtiden har en stærk og velfungerende forsikrings- og pensionssektor. Det er vigtigt for vores velfærdssamfund.

Forsikring og Pension tilbyder

Hos Forsikring & Pension kommer du til at arbejde sammen med 140 kollegaer i Tuborg Havn. Vi værner om den høje faglighed, da den er afgørende for, at vi kan varetage forsikrings- og pensionsbranchens interesser. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, og at vi har det godt sammen. Derfor arbejder vi løbende på, at Forsikring & Pension er en god og sund arbejdsplads, hvor vi trives. Det betyder også, at vi har fokus på kompetenceudvikling og dine muligheder for at præge, hvordan dine arbejdsopgaver skal udvikle og udfolde sig.

Læs mere om Forsikring & Pension som arbejdsplads på www.forsikringogpension.dk.

Ansøgning og tiltrædelse

Vi samarbejder med Twins Recruitment på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt Recruitment Specialist og Headhunter Mashiah Moltrup-Ryom på mmr@twins.dk eller tlf. 22 18 70 30. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vil du tages i betragtning, må du meget gerne sende dit CV til Lars Thorborg, Sourcing Manager på lt@twins.dk.

Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Information

Geografi - København