Web Specialist (Aros / Aarhus)

Stillingen er besat.
Du kan se vores andre ledige stillinger her

Har du sans for detaljen og den gode brugerrejse? Trives du med at gå forrest, når de bedste og mest fremtidssikre løsninger skal findes?

Så er det måske dig, der skal være med til at løfte vores website til næste niveau.

I Aros Forsikring arbejder vi hver dag for at skabe størst mulig værdi for vores kunder. Som kundeejet forsikringsselskab lægger vi nemlig stor vægt på at møde kunderne med nærvær og hæderlighed. Den enkelte kunde kan “være sikker på mere”.

I 2021 havde Aros Forsikring 100-års jubilæum, men vi udvikler os og har fulgt med tiden – det skal vores digitale løsninger til kunderne også. Derfor har vi fuld fart på en digital rejse, hvor du får medbestemmelse og skal være med til at sætte retning i fremtiden i samarbejde med resten af marketingteamet og vores øvrige afdelinger.  Vi forventer i 2024 at lancere et nyt website, hvor du får en stor rolle i projektet og migreringen af det gamle website over til det nye.

Du får ansvar for

  • at sætte retningen for websitet, så det både teknisk og brandmæssigt fungerer optimalt
  • vedligeholdelse og udvikling af websitet
  • Split-test, overvågning af performance, performanceoptimering, analyse af brugeradfærd og meget mere
  • konverteringsoptimering (CRO) og UX
  • et tæt samarbejde med vores digitale udviklere
  • at være bindeleddet til vores øvrige afdelinger, så den nyeste viden afspejler sig på websitet

Du må gerne have erfaring med Umbraco eller lignende CMS, Photoshop, HTML, CSS, opsætning af GA4 og Tag Manager.

Om dig

Der kan være flere indgange til stillingen. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men gerne min. 3 års erfaring med udvikling og vedligeholdelse af website, hvor du har haft den gode kunderejse i fokus. Du skal have et grafisk øje og en teknisk forståelse for webudvikling.

Hvis du ikke allerede har kendskab til forsikringsbranchen, skal du have lyst til at lære om den og vores kunderejse. Du skal være en teamplayer, som trives i et miljø, hvor du både kan lære fra dig, men også er åben for at lære nye ting. Du må gerne være initiativrig og ikke bange for at byde ind med dine holdninger og ideer.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Foruden en masse af spændende og udviklende opgaver kan du forvente at få en 37 timers arbejdsuge i en ambitiøs virksomhed, hvor vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt. Din daglige gang bliver i Marketing og vores afdeling Digital Proces & Kunderejse.

Vores flade organisationskultur er kendetegnet ved sparring, en uformel omgangstone og hurtige beslutningsprocesser, og vi tilbyder gode muligheder for udvikling-og uddannelse.

Løn forhandles på baggrund af erfaring og kvalifikationer, og hertil kommer en række personalegoder i form af en attraktiv arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 16 %, ferietillæg på 3,25%, sundhedsforsikring, tandforsikring og medarbejderrabat på forsikringer.

Om os

Aros Forsikring er et landsdækkende, kundeejet forsikringsselskab med solide rødder i Aarhus.

Med personlig service i fokus leverer vores engagerede medarbejdere hver dag private forsikringer og kundeservice baseret på nærvær og hæderlighed samt markedets bedste skadebehandling når uheldet er ude. Vi vil nemlig være det mest anbefalede forsikringsselskab i Danmark.

Du kan læse mere om Aros Forsikring på vores hjemmeside: www.aros-forsikring.dk.

Interesseret?

Twins Recruitment er rekrutteringspartner på denne stilling, og vi hjælper dig igennem hele processen og sørger for et match, så I begge er glade for valget af hinanden.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte IT Rekrutteringsspecialist Malene Hartz Munk Hagensen på tlf. +45 2220 2829 eller mail: mhh@twins.dk

Samtaler afholdes løbende. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Information

Geografi - Aarhus

malene-hagensen

Malene Hartz Munk Hagensen

IT Rekrutteringsspecialist & Headhunter

Skriv eller ring til Malene for en uforpligtende dialog

Vi sidder klar